anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Mă bucur că internetul merge foarte bine oriunde m-aș afla

Narcis
Începător
Salut !
Orange este singura rețea care furnizeaza internet de ce-a mai bună calitate oriunde te-ai afla
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate! Este foarte important faptul că ești mulțumit! Este cunoscut faptul că Orange are rețeaua de cea mai bună calitate din România și că încearcă să furnizeze utilizatorilor cele mai bune experiențe. Nu știu dacă are peste tot cele mai bune servicii de internet mobil, dar oricum, la nivel național are cea mai bună calitate, așa cum spuneam. Și eu cred asta și o spun din experiența proprie și a altor utilizatori care călătoresc mult.

FLo1
#StarMember
"Cea mai buna" este o notiune relativa. La nivel national inseamna ca nu le-ai incercat pe toate (retelele), si nici in prea multe locatii (ca sa poti generaliza). Ca sa nu vorbim ca, intr-o locatie unde aveai impresia ca e "the best" ... mai si cade uneori.

Vio73
#StarMember
Am mai povestit. Sunt persoane care au încercat și rețelele altora și după un timp au revenit la Orange. Persoane care au firme de transport și care nu au fost mulțumiți. Sigur, noi suntem subiectivi, dar lucrul acesta se poate observa ușor și din alte surse, în afară de hărțile de acoperire ale operatorilor. De exemplu: https://www.ancom.ro/wwwaisemnalro-instrumentul-de-referinta-pentru-acoperirea-cu-semnal-mobil-in-romania-_6195 https://www.aisemnal.ro/home

Ascary
Campion certificat
"Orange este singura rețea care furnizeaza internet de ce-a mai bună calitate oriunde te-ai afla"...eu as împărți fraza asta in două. De acord ca Orange ofera internet 4G de cea mai buna calitate,insa la partea cu "oriunde te-ai afla" se mai poate discuta. Inca mai sunt zone neacoperite ori zone cu semnal slab.

Vio73
#StarMember
Nici nu se poate să ai semnal pe oriunde te-ai afla. Sunt locuri unde nu poți să ai semnal, din simplul motiv că nu se pot monta antene. Dar Orange are o acoperire destul de bună, în general. Sigur, că mai este mult de lucru!