anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limitari internet Orange

Neaplicabil

Draga Orange, vad cu o neplacere foarte mare si-n calitate de client ca inca continuati cu diverse limitari ascunse, desi oficial voi declarati ca traficul de net nu e filtrat, blocat catre anumite destinatii sau alte tratamente preferentiale.

Am facut un topic dedicat pe forumul Softpedia, unde nu doar eu ma lovesc de aceasta problema si chiar nu mi se pare deloc normal ca atata timp cat se sustine ca Orange e cea mai buna retea sa gasesc pe cont propriu tot felul de ''chichite''.

Ma bucur sa fac parte din comunitate, dar asta nu inseamna ca atunci cand e cazul o sa ascund mizeria sub pres si-o sa stau sa privesc nepasator, pe banii mei. Cat timp platesc niste servicii ma astept sa le pot folosi asa cum doresc. Aici este subiectul la care fac referire: https://forum.softpedia.com/topic/1147109-limitari-internet-orange-un-subiect-delicat/

Cum facem, Orange? Un reprezentant ma lamureste si pe mine ce se intampla?

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@simple_dreams în primul rând îți mulțumesc mult pentru sesizare, așa cum ți-am spus, am trimis intern către colegii mei. Au făcut mai multe teste și acest site nu poate fi accesat din mai multe rețele, în mod aleator. În urma testelor pe Orange mobile - unele cereri au fost cu succes (puteau accesa site-ul), unele nu au fost cu succes (nu puteau accesa site-ul). Cererile care nu au fost cu succes au fost refuzate de un sever cu IP din Suedia. Deoarece nu cunoaștem politica lor de securitate implementată pe site, această restricție nu poate fi controlată de Orange. În trecut ai reușit să accesezi acest site? Mai ai și alte site-uri pe care nu le poți accesa?

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri 29

Miha_Z
#StarMember
Cu siguranta la acest subiect ai nevoie de un raspuns oficial din partea unui reprezentant Orange. Eu nu testez viteza internetului, ca nu-l folosesc decat pentru diverse aplicatii si site-uri. Voi daca sunteti mari consumatori de internet pentru diverse testari cu siguranta sesizati reducerea vitezei.

Ascary
Campion certificat
Salut simple 🙂 Eu nu cred că Orange are restricții. Este adevărat că Orange monitorizează activitatea pe internet in sensul că se știe ce și când accesăm ceva, insa restricții de accesare n-am întâlnit Mai îmi dă câteodată Chrome câte o pagină alba, însă schimb explorerul și pot intra unde Chrome nu mi-a dat voie.

Vio73
#StarMember
Am văzut subiectul postat și pe softpedia și știu că simple e foarte priceput. Nu folosesc acel site și dacă nu îl folosesc, nu pot să mă pronunț. Da, cred și eu că trebuie să răspundă cineva de la Orange!

Razvan
#StarMember
@Simple, am testat site-ul menționat de tine seara trecută și în aceasta dimineață și funcționează fără probleme în ORO, București.

Neaplicabil
La mine nu functioneaza nici acuma prin Orange. Ma gandesc si la varianta de a rezilia, Orange imi lasa impresia ca devine un operator care incepe sa ascunda multe chestii naspa in relatia cu clientul. Am avut încredere in reteaua asta si imaginea ei, dar aparent e frumos doar exteriorul. Trist ca operatorii isi permit asemenea tratamente pe spinarea clientilor.

Neaplicabil
Eu nu pot sa agreez asemenea limitari ascunse pe banii mei, iar daca Orange sau alt furnizor incearca sa ma pacaleasca nu le va merge, reziliere direct si reclamatie la ANCOM. O spun cu cea mai mare sinceritate. Sunt un client corect, imi platesc serviciile, fii corect cu mine sau intoarcem foaia.

Razvan
#StarMember
Da, nu știu care e problema, ideal ar fi dacă poți sa te conectezi la o alta antenă, ca să vezi dacă nu ai restricții doar la tine în zona.

Neaplicabil
Nu merge. Nu apare niciun consultant Orange pe aici? Mi se pare chiar aiurea. Daca nu scapam de limitarile astea ascunse eu voi renunta la Orange. Nu pot sa accept asa ceva si nu trebuie sa accept.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@simple_dreams îmi pare rău că ai această situație, te înțeleg. Verificăm intern și o sa revin cu un răspuns imediat ce îl primesc de la colegii mei.

Neaplicabil
Multumesc frumos. Astept. Sper sa se remedieze si sa nu ma mai lovesc de tot felul de limitari ascunse, nu pot accepta ca o companie de talia Orange recurge la astfel de metode.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@simple_dreams încerc să urgentez situația ca să te ajut cu un răspuns cât de repede posibil. Mulțumesc pentru înțelegere.

Razvan
#StarMember
@simple, ai putina rabdare, sunt convins ca Mihaela te va ajuta si iti va recomanda o persoana de la tehnic caruia sa-i raportezi aceasta problema si sa o rezolve.

Ascary
Campion certificat
Eu nu cred că Simple va pleca vreodată de la Orange. Îl cunosc de ani buni și e orangist convins.Acum a întâlnit o problema și îi înțeleg frustrarea și sper sa se rezolve cumva situația.

Neaplicabil
Am rabdare, insa asa cum am scris, ma deranjeaza ca descoperim asemenea probleme sau limitari care chiar nu au ce cauta la niciun furnizor de servicii, daramite la unul de talia Orange. Ma deranjeaza ca se recurge la asa ceva si imi lasa mie personal impresia de serviciu ieftin, doar sa fie. Am apreciat Orange ca o companie bine vazuta, cu un suport tehnic bun si, referindu-mă la partea de retea, una de calitate care nu iti pune piedici, atunci cand vrei s-o folosesti. Eu sunt un client de buna credinta, se poate vedea exact ca mereu facturile sunt achitate in avans si pentru asta nu cer nimic in plus decat sa primesc serviciile contractate. Aici nu e vorba doar de Orange, ci de oricare alt furnizor la care sunt client sau as deveni si as observa diverse portite închise. Sper ca cineva din companie sa isi faca treaba asa cum se cuvine si sa imi schimb parerea.