anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

IpV6 Orange

Teooodor
Începător
Știți dacă Orange România are ipv6 la internetul mobil 4G? In setările primite automat la secțiune protocol sunt: ipv4/ipv6. Care sunt setările corecte pentru o funcționare corectă a serviciului de internet? Mulțumesc.
5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Salut Teodor! Ai un router 4G sau ceva? Din cate stiu, internetul mobil nu are varianta IPv6. Doar internetul fix. Cu toate astea, se poate sa gresesc, asa ca poti testa lucrul asta folosind: https://ipv6-test.com Iar pentru o functionare corecta, in caz ca nu-si ia singur setarile (ceea ce in mod normal se intampla automat), ar trebui sa ai ceva de genul asta: https://www.orange.ro/help/setri-internet-pe-mobil-144 Adica, mai pe scurt, APN: "net", si cam atat.
Client Orange

Teooodor
Începător
Mulțumesc pentru răspuns , folosesc o cartela prepay intru Xiaomi Note 10 pro , și in setările inițiale este setat și ipv4 și ipv6 .

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
La mine e setat APN Protocol: IPv4, by default. Asa a fost dintotdeauna. N-am modificat niciodata nimic aici, pentru ca n-am avut nevoie. :)) Am incercat sa-l dau pe IPv4/IPv6. Si am acelasi rezultat: unsupported pentru ipv6. Banuiesc ca daca e setat pe optiunea aia, si nu ai IPv6, o sa-ti dea oricum doar IPv4. Poti incerca daca vrei. Deci, ambele optiuni sunt ok. Doar ca suportata pare sa fie doar una: IPv4. De asemenea, poti sa incerci sa-l treci fortat pe IPV6. Ar trebui sa nu mai ai internet deloc. Ceea ce confirma ca nu exista suport pentru IPv6 pentru internetul mobil.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Ai nevoie neapărat (te ajută în mod special) o adresă pe 128 biți în locul celei pe 32 biți? În majoritatea cazurilor, chiar și cei de pe fibră (nu doar de la Orange) beneficiază tot doar de IPv4 și nici pomeneală să aibă alocată o adresă de tipul IPv6.

arsenieciprian
Începător

Din pacate orange nu ofera ipv6 pe apn-ul net desi majoritatea operatorilor pe afara ofera dual stack ipv4 si ipv6 la momentul acesta