anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet foarte slab

Gabiiiiiiii
Junior
Salut, acum un an si ceva mi-am cumparat internet de la orange, un router b311 alaturi de o cartela sim 4g, prima oara fusesem la digi pentru a imi cumpara net prin fibra dar zona unde stau(la 10 km de pitesti) nu are acoperire fibra. Chestia este ca primul an mergea ok si de cateva luni tot face fente, semnal foarte foarte slab, chiar pica de tot netul pentru cateva secunde, revine, iar pica si tot asa. Am incercat sa introduc si o cartela digi de 4g si tot mergea mai bine decat asta, avand o viteza mai constanta si mai mare, nu vreau o viteza foarte mare si nu vreau sa laud digi, dar ziua nu ma pot uita nici macar la un video 480p pe youtube fara sa se blocheze, de jocuri nu mai zic am lag(de ping) pe orice joc. Astazi am incercat sa schimb pe 3g din setarile routerului si merge mai ok, adica am net fara sa moara cu secundele, lasand cei 2mbps download test pe google. In contract din cate imi amintesc scria ca am 60gb 4g dupa se reduce viteza , daca schimb pe 3g din setarile routerului o sa intru la costuri suplimentare sau ceva? Oricum mi se termina abonamentul in 2 luni si nu o sa-l mai prelungesc, e groaznic. Ceva recomandari de net prin sim? Multumesc anticipat.
29 Răspunsuri 29

rrradux
Junior entuziast
Salut. Daca ai pe 4g si apoi se reduce viteza inseamna ca esti ok pe 3g si nu ar trebui sa ai costuri suplimentare. Dar ai vorbit cu ei daca exista o solutie pentru situatia ta?

Vio73
#StarMember
Salut! Unde ai probleme lângă Pitești? Eu stau în Pitești. Ai încercat să schimbi poziția routerului? L-ai pus mai sus sau lângă o fereastră? Pe telefon e semnalul mai bun? Mulțumesc!

Gabiiiiiiii
Junior
Nu am vorbit cu ei, nu cred ca vor rezolva ceva. Stau in Udeni Zavoi, majoritatea vecinilor au net de la akta prin fibra, nu cred ca e conexiunea incarcata sau ceva, dar tot merge prost.

Razvan
#StarMember
Zona Pitești, merge foarte bine la Orange, în cazul tău, punctual este posibil să fi fost dezactivata o antenă din jur. Dacă ai pe telefon tot Orange, instalează netmonitor și pune un screenshot. Când este încărcată rețeaua 4G, simul este aruncat afară, ieri seara în Draganesti Vlașca, 4G era mort și 3G abia se taraia cu 1-3Mbs. În zona rurală, 4G la Orange a devenit din ce în ce mai slab.

Gabiiiiiiii
Junior
O data pe 3g o data pe 4g

Razvan
#StarMember
După cum se observa din netmonitor, nu prea ai semnal pe 4G, cred ca seara dispare din peisaj 😄

Vio73
#StarMember
E și încărcată destul de mult rețeaua, ești și cam la limita semnalului, iar ruterul acela nu știe nici 4g+. Dacă era un B 525, era altceva. Oricum, ar trebui să le spui cum stă treaba.

Razvan
#StarMember
Pai crezi ca are 4G+ la el în zona?

Vio73
#StarMember
Nu am de unde să știu, dar era o oportunitate în plus. Cred că ar fi bine să încerci și cu antenuța aceea (dacă o ai) externă, să o lipești pe o fereastră și poate se schimbă ceva.

Gabiiiiiiii
Junior
am lipit-o de fereastra, nu ajuta cu nimic

Vio73
#StarMember
Nu știu cum este la acest model, dar cred că trebuie să intri și în setări și să alegi să se conecteze la antenă exterioară.

Gabiiiiiiii
Junior
Am încercat, scade viteza cu 1mbps

Vio73
#StarMember
Atunci nu o mai pune și încearcă să muți ruterul prin casă, în apropierea unei ferestre, în direcția antenei de unde îți vine semnalul.

Gabiiiiiiii
Junior
Am bagat cartela de la digi(5-15mbps) din telefon in router si nu am probleme. Ma pot uita la filme si 1080p la orice ora fara sa se blocheze, multumesc frumos. Cat despre cartela orange cand o folosesc o folosesc la viteza 3g, (1/3 mbps).