anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce uneori calitatea internetului scade?

Narcis
Începător
În unele intervale de ore calitatea internetului scade
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Pentru că depinde foarte mult de numărul de utilizatori dintr-un anumit moment. Cu cât numărul de utilizatori conectați pe o antenă va crește, cu atât rețeaua va fi mai aglomerată și implicit, calitatea internetului va fi mai scăzută. Depinde și de ce antene/ frecvențe sunt folosite în zona respectivă, pentru că dacă este una de tip 4g simplu, există probabilitate mult mai mare să scadă vitezele mult mai repede decât atunci când este o rețea de tip 4g+ (2 CA).

FLo1
#StarMember
@narcis: la un topic anterior ridicai osanale. Cum spuneam si acolo, parerea a fost subiectiva. Se face ce se poate, indiferent de locatie, dar nu inseamna ca e cea mai cea.

FaraUnID
Campion certificat
Se numesc ore de varf si este absolut normal ca serviciul sa aiba de suferit din punct de vedere calitativ. Poti face o paralela cu zilele de salariu cand la ATM-uri se formeaza cozi, iar la supermarket timpii de asteptare la casa sunt ceva mai mari din cauza aglomeratiei. Cam asa se intampla si intr-o retea: Cand foarte lume utilizeaza reteaua simultan, apar congestiile.

Anonim
Neaplicabil
Nu scade, internetul pe mobil la Orange se întrece cu cel prost de la Telekom, care la rândul sau este distribuit tot de Orange (4G). Abonamentul de voce l-am dat altcuiva, în prezent utilizez cartelă Vodafone. Testați viteza pt 3G/4G pe site-ul Netflix https://fast.com