anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce uneori calitatea internetului scade?

Narcis
Începător
În unele intervale de ore calitatea internetului scade
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Pentru că depinde foarte mult de numărul de utilizatori dintr-un anumit moment. Cu cât numărul de utilizatori conectați pe o antenă va crește, cu atât rețeaua va fi mai aglomerată și implicit, calitatea internetului va fi mai scăzută. Depinde și de ce antene/ frecvențe sunt folosite în zona respectivă, pentru că dacă este una de tip 4g simplu, există probabilitate mult mai mare să scadă vitezele mult mai repede decât atunci când este o rețea de tip 4g+ (2 CA).

FLo1
#StarMember
@narcis: la un topic anterior ridicai osanale. Cum spuneam si acolo, parerea a fost subiectiva. Se face ce se poate, indiferent de locatie, dar nu inseamna ca e cea mai cea.

FaraUnID
Campion certificat
Se numesc ore de varf si este absolut normal ca serviciul sa aiba de suferit din punct de vedere calitativ. Poti face o paralela cu zilele de salariu cand la ATM-uri se formeaza cozi, iar la supermarket timpii de asteptare la casa sunt ceva mai mari din cauza aglomeratiei. Cam asa se intampla si intr-o retea: Cand foarte lume utilizeaza reteaua simultan, apar congestiile.

wlog_ro
Explorator
Nu scade, internetul pe mobil la Orange se întrece cu cel prost de la Telekom, care la rândul sau este distribuit tot de Orange (4G). Abonamentul de voce l-am dat altcuiva, în prezent utilizez cartelă Vodafone. Testați viteza pt 3G/4G pe site-ul Netflix https://fast.com