anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu merg datele mobile 4G pe PrePay?

Robert3311
Începător
Buna! Detin 2 cartele orange in telefon, una pe abonament , iar cealalta o incarc la fiecare luna. Problema e ca pe cartela cu abonament functioneaza datele mobile 4g, iar pe cea fara abonament [are optiunea de 5e] merg datele doar pe h+? de ce? am aceleasi setari la amandoua cartelele
29 Răspunsuri 29

Robert3311
Începător
acum am dat, asteptati putin.. cam cat poate dura procesul?

RafaHelper
#StarMember
Intre 1 si 3 minute pana se termina cautarea. Daca ai dat inapoi si a disparut lista cu retelele gasite, va trebui sa dai din nou cautare.

Robert3311
Începător
asta apare..

RafaHelper
#StarMember
Merci, se pare ca la Samsung nu este afisat tipul de retea gasita. Daca te uiti la captura de ecran pusa de mine, apare in lista si tipul retelei, 2G, 3G sau 4G, dar eu am un Huawei. In cazul acesta ai mai multe posibilități: 1 - încearcă cartela in alt telefon 4G si vezi daca funcționează pe 4G. 2 - daca nu funcționeze nici in alt telefon, mergi intr-un magazin Orange si cere o înlocuire de sim pe motiv de nefunctionare 4G. 3 - daca tot nu merge sa ne spui aici si te îndrumăm in alta parte.

Robert3311
Începător
Multumesc atunci, seara frumoasa!

RafaHelper
#StarMember
La fel, te așteptăm sa revii cu o actualizare maine!

FLo1
#StarMember
@Robert3311: Dar acel SIM în cauză de când îl ai? Că așa cum pentru 3G a trebuit să schimbi SIM-ul, așa am schimbat SIM-ul și pentru 4G și va trebui să schimb SIM-ul dacă voi dori vreodată 5G. Încearcă, că e gratis.

FaraUnID
Campion certificat
@Robert3311 Cel mai probabil trebuie schimbat acel SIM care pare a fi limitat doar pe H+. Am patit-o si cu un SIM prepay, care intr-un dispozitiv 3G functiona ok si in limitele tehnologiei pe partea de date, iar intr-un dispozitiv 4G performanta era limitata la nivel de 3G. Sa acorzi o atentie sporita in momentul in care faci inlocuirea de SIM, in Orange Shop, sa nu te trezesti cu abonament pe 6 luni, pe motiv ca "doar asa se poate inlocui un SIM prepay" !

Lucifer
Cunoscător
@FaraUnID imi aduc aminte de faza cu abonament pentru 6 luni la schimbarea cartelei SIM, dar din cate imi amintesc era un partener Orange :D. Astia de la magazinele oficiale nu fac astfel de magarii.

FaraUnID
Campion certificat
@Lucifer Am experimentat pe propria persoana modelul de bizniz "Noi nu vindem telefoane la liber. Doar la abonament sau fidelizare." in anul 2017 in Orange Shop Bistrita. Un amic a trait si el pe propria piele un episod oarecum identic in Orange Shop Piatra Neamt in perioada cand puteai achizitiona unele modele de telefoane cu extra-reducere prin Orange Phone Credit. Telefonul era pe stoc, era la stand-ul de prezentare, avea pretul la liber, raspunsul angajatului din magazin: "Acel model este vandut doar la abonament"

Lucifer
Cunoscător
Si ai facut sesizare la Orange (tu sau amicul tau)? Eu am avut ocazia sa vizitez Orange Shop-uri din diferite orase ale tarii si nu am patit nimic asemanator... Iar singura faza mai ciudata a fost cand unui client din fata mea i sa spus ca nu poate beneficia de telefon la abonament pentru ca avea datorii la Vodafone.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Robert3311, Ai rezolvat problema?

Muresan_ramona
Începător
Bună eu am cartela de 2 luni nu mai merge în 4 G cât am fost pe abonament a fost ok

Muresan_ramona
Începător
Bună ai rezolvat ceva cu 4G

FLo1
#StarMember
@Muresan Ramona: încarcă-ți contul prepay cu o opțiune de minute, sms si net de minim 5€, iar apoi vei redescoperi paradisul 4G. Altfel nu vei avea acces la 4G.