anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce merge Internetul așa de greu (4g) la Iasi (cartier Nicolina)?

Sebi_8
Începător
Merge foarte greu Internetul și in special semnalul .4G parca a devenit 3G .
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
Sebi, bun venit în Comunitate! Ne dai, te rog, mai multe detalii? De când se întâmplă această situație? În ce zonă/ localitate te afli? Ai încercat să faci o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Ne-ar ajuta și un screenshot cu un test de viteză.

Neaplicabil
Ca sa-ti raspund la subiect, in general cauzele pentru probleme de genul asta sunt: 1. acoperirea slaba in zona (mai ales pe indoor) 2. congestie de retea (foarte multi utilizatori conectati in acelasi timp la aceeasi antena). Ca sa ne dam seama care dintre cazurile de mai sus ti se aplica, asa cum zicea si Daniela, trebuie sa ne dai ceva mai multe detalii. Cum ar fi: locatie, daca problema se manifesta tot timpul sau doar intre anumite intervale orare, daca se manifesta doar in interiorul cladirilor sau si afara, si daca face la fel si intr-un alt telefon sau daca alte persoane din aceeasi zona intampina aceleasi probleme. Un test de viteza ar putea sa ajute sa ne facem o idee cam cat de greu se misca netul, sau daca e sau nu o problema cu netul, sau cu o aplicatie anume. Cand ai un pic de timp, te asteptam cu mai multe detalii.

Sebi_8
Începător
Salut ,sunt din Iasi (cartier nicolina) Problema aceasta nu este permanenta însă in unele zile chiar și in centrul orașului merge extrem de greu.

Salut! Am verificat locatia si, intr-adevar, spre sfarsitul saptamanii trecute am avut o avarie in zona care a afectat mai multe locuri din Iasi. Situatia a fost in atentia departamentului nostru tehnic care a remediat-o in scurt timp. Ne pare rau pentru neplacerile create. Daca mai intampini dificultati te asteptam cu o captura de ecran a unui test de viteza si cat mai multe detalii (adresa/ strada, sa ne spui daca situatia se manifesta in interior/ exterior sau ambele) pentru a putea face verificari punctuale.

Vio73
#StarMember
@Sebi_8, mai ai probleme acum? Dacă au fost probleme cu rețeaua și s-au remediat. ar trebuie să fie în regulă!

Cristiank84
Începător
Salutare. Cu un simplu google am gasit informatiile cu privire la problema mea(cade google ul pe mine cand mentionez “probleme roaming Orange”).Se pare ca inca persista problema asta si e clar ca nu o sa se rezolve.Anul trecut am fost in Grecia , incarcat cartela cu 10Euro ,sa am net … dar din parti.La colegi ,cu cartele pe alte retele zbarnia ..la mine : ma rugam de el sa-mi actualizeze o pagina pe instagram.. Slab rau roamingul la date, inutil chiar .Am crezut initial ca este de la telefon (Ipfone 11) dar se pare ca este de la retea.Saptamana asta am fost in Spania -Tenerife.Incarcat cu 12Euro ca sa am net.La fel .Nu ca slab ..foarte slab! Din punctul meu de vedere este o mare bataie de joc.O fi Orange cel mai bun si mai stabil provider din Romania dar afara scartiaie rau de tot.Pe viitor o sa-mi iau o cartela locala ca scap de batai de cap. Am calatorit prin Caraibe , Filipine unde mi-am luat cartele locale si nu au fost probleme cu net-ul ca astea de acum . Cica suntem in UE si suntem “ca acasa” , facilitati de retea…dar se prare ca nu exista asa ceva .Pe scurt : total dezamagit de serviciile de roaming. Pe viitor : Grecia/Spania /tari Ue : de ce sa incarc cu 12 Euro inutil cand pot da 18-20 euro (parca asa am vz prin Spania) si imi iau o cartela locala din spatiul”SEE” si am net de nu ma doare capul.

Mihai_Creanga
Începător
Bună ziua Pe județul Botoșani merge foarte greu netul !!!!