anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Datele mobile nu functioneaza in Craiova

Claudiu97
Începător

Salut. Deja ne-am strans 3 persoane cu aceeasi problema si am decis sa intreb pe comunitate daca stie cineva ce se intampla.

De cateva zile de cate ori plec de acasa, pe telefon (Iphone 14 pro max dar si Iphone 13 pro) nu functioneaza datele. Semnal am, iconita cu 4G este activa, dar nu functioneaza internetul. Trebuie mereu sa il pun pe mod avion si isi revine. Asta se intampla in Craiova, in caz ca e importanta si locatia. Sunt eu si cu inca doua persoane care avem aceeasi problema, toti fiind utilizatori de iPhone. Ce naiba se intampla?

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Motivele pot fi multiple. Pe DN 6, cel putin pana anul trecut, intre Bucuresti si Alexandria (aproximativ 80 km), dar si intre Alexandria si Dranagesti-Olt intre localitatile mai mari 3G-ul era uneori sporadic (chiar lipsa). Asta ma face sa cred ca antenele sunt schimbat (probabil se schimba antenele Huawei cu Ericsson) si vor fi ceva bube.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil că e vreun echipament care nu funcționează sau nu este in parametri prin zona respectivă și după ce îl pui pe mod avion sau îi dai restart, e tentat să se conecteze, dar ulterior revine la problema inițială.

Cred că trebuie făcută densificare sau mărite capacitățile existente, pentru că unele dintre ele sunt demult depășite.