anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot face sa primesc mai mult net??

Sorin_1
Începător
Cum pot face sa primesc mai mult net, ca se consuma foarte repede??
28 Răspunsuri 28

Miha_Z
#StarMember
Doar ce a fost lansata o noua campanie PrePay "Am nevoie de net ca de aer", in care la incarcarea cu optiunea de 5Euro din My Orange primesti o luna de net gratuit. Iar la incarcarile din My Orange cu valori mai mari de 6 Euro primesti 30 GB bonus. Sau poti opta pentru abonamentele Orange Net si primesti bonus 50% mai mult trafic de internet daca alegi un contract pe 12 sau 24 de luni.

Jay
Campion certificat
La prepay sunt mereu oferte, iar la abonament, mai poti activa, daca n-ai facut-o deja si, daca esti client de cativa ani macar, bonusul de vechime.. Mai exista si varianta sa-ti creezi propria optiune prepay sau propriul abonament prin Orange Young Configurator, unde poti sa alegi, dupa necesitățile tale, resursele principale.. dacă ai intre 14-35 ani..

Vio73
#StarMember
Există campania aia ,,am nevoie de net că de aer" prin care ai net la liber pe prepay, începând de la 5 euro. Altele sunt mult mai complicate și cu mai puțin net. Succes!

Laura_cio
Senior
Trebuie sa urmărești constant contul My Orange unde apar tot felul de oferte cu internet. Orange Young are oferte la internet. Sau, mai ai varianta sa îți activezi vreo extraopțiune cu internet.

FaraUnID
Campion certificat
Daca ai prepay activezi optiunea maxima de internet prepay, adica cea de 10 euro, care ofera 20 GB + 30 GB + 1 Luna de internet gratuit. Daca ai un abonament si reincarci un cont prepay cu minim 6 euro din My Orange si alegi plata inclusa in factuta, primesti in contul de abonat un bonus de 30 GB de internet. Daca ai abonament poti lua in calcul o repozitionare a abonamentului in functie de nevoile tale de comunicare. In alta ordine de idei, eu nu reusesc sa termin internetul din optiunea internet prepay de 6 euro. Recomnadrea mea ar fi sa vezi ce programe ruleaza in background si care se conecteaza la internet cu fara acceptul tau. In felul acesta poti face o economie substantiala de GB.

delfinas
#StarMember
Eu obțin net extra abonament datorita anilor petrecuți în rețea (pt 18 ani, am 9 giga in plus), dar și prin programul Orange Supporter...pt fiecare gol dat de echipa mea favorită, primesc cate 100 de Mega, iar pt fiecare meci câștigat, 500 de Mega, pt campionat câștigat, 1 giga. Bine că nu mi se ia din net pt goluri primite și meciuri pierdute. :))))) Aici găsești detalii despre Orange Supporter https://www.orange.ro/fotbal/

Tommy
Junior
Treci in modul 3G pentru a limita consumul si viteza de net(de ex pe 4G cand deschizi un filmulet de pe youtube iti incarca tot filmul chiar daca tu nu-l urmaresti pe tot)

Vio73
#StarMember
Dacă ai aceeași cantitate (GB), nu văd cum te ajută dacă limitezi viteza. Doar că mai stai ceva în plus să-i consumi, dar tot aia este.

Ascary
Campion certificat
Se gândește probabil la faptul că schimbând din 4G în 3G,clipul deschis nu se va incarca repede și dacă trece la altul înainte că acesta sa se încarce va face economie de trafic.

FaraUnID
Campion certificat
@Tommy Trecerea din modul 4G in modul 3G nu-ti aduce mai mult net, doar mai salveaza cativa MB pentru a te bucura de internet ceva mai mult timp. Serviciile de video streaming (Youtube, HBO GO, Orange TV Go) beneficiaza de tehnologia smooth streaming, tehnologie prin care calitatea clipului vizionat se adapteza automat la rezolutia display-ului si calitatea conexiunii la internet a terminalului care este conectat la serviciu.

Tommy
Junior
Dar cand deschizi un filmulet pe youtube sau fb daca esti pe 4g il incarca instant chiar daca tu urmaresti 30% din video.... Pe cand la 3G incarca putin cate putin si economisesti gb... Nu castigi gb prin aceasta metoda in schimb economisesti ca sa-ti ajunga, in masura in care se poate acest lucru

Razvan
#StarMember
Iei abonament Orange Me Start începând cu 9 euro și poți avea pana la 100 Gb net inclus/luna.

DanielaH
Moderator
@Sorin_1 Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite. Mulțumim!

Liviu27
Junior
Si eu am nevoie de net.....am in jur de 20gb si nu-mi ajung