anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce antenă externă pot cumpăra pentru routerul Huawei B525?

TheSpecialist
Maestru
Salut! Aveți idee de unde se poate achiziționa o antena suplimentara pt un router 4G Huawei? L-am montat în casa dar nu am posibilitatea sa îl țin chiar lângă fereastra unde semnalul este foarte bun. O antena ar rezolva problema (ma refer la antena aceea mica cu ventuza care se poate lipi pe geam).
18 Răspunsuri 18

teacher_
#StarMember
Salut! Încearcă aici...https://www.zipy.ro/p/ali/4g-lte-5dbi-antenna-ts9-crc9-connecor-2-pieces-18cm-for-huawei-e8377-e3372-e8372-e5577-e5573-e5577-router-modem/32761798342/

Ascary
Campion certificat
Ți-ar trebui un Flybox. Aveau la Orange dar am văzut că produsul nu mai revine in stoc. Poți lua una de la elipsmedia. https://www.elpismedia.ro/antena-auto-birou-gsm-lte-3g-castig-7dbi-cablu-5m-crc9-263.html Nu știu sigur ce conector ai însă la comanda poți cere de care vrei.

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu îți recomand ceva de la dipolnet. https://www.dipolnet.ro/antena_lte-4g_mimo_trans-data_kpz_6-8_A741022.htm Depinde și de ruterul pe care îl ai, dar această antenă este utilă pentru tot spectrul 4g actual, adică de la 800-2600 Mhz. Succes!

RafaHelper
#StarMember
Salut @The Special List, Ne poti spune ce model de router Huawei ai?

TheSpecialist
Maestru
B525 Plus Fixed Flybox

RafaHelper
#StarMember
@The Special List acest model il am si eu. Din pacate in oferta Orange nu exista o antena externa si nici cei din departamentul tehnic nu te pot ajuta prin ati trimite una. Folosesti acest router intr-o casa sau apartament?

TheSpecialist
Maestru
Într-o casa îl folosesc.

Razvan
#StarMember
Mai degrabă îl pui în pod și de acolo iei semnal wireless.

Ascary
Campion certificat
Sau la geam,acolo unde prinde mai bine. Eu am folosit cu succes o antena externa pentru router,însă cum cablu coaxial panglica ca îl pun pe sub rama geamului a trebuit să găuresc tocul. Din fericire acum am semnal bun peste tot in casă și am terminat cu artificiile,cu toate că au avut și ele farmecul lor. Reglam toată ziua la antena,stanga-dreapta,mai tăiam o creangă care credeam că împiedică etc 🙂

Vio73
#StarMember
Dacă e Huawei B 525, e ok antena recomandată de mine mai sus. Sigur, îl poți pune și în pod, pentru că e un ruter foarte capabil.

Diana
Cunoscător
Salut ,incearca pe OLX https://www.olx.ro/oferte/q-antena-g-router/

TheSpecialist
Maestru
Nu pot sa îl pun nici în pod nici la geam, sunt legat de un cablu care trebuie sa intre musai în router. O sa încerc pe site-urile recomandate sa vedem ce găsesc, dacă nu o sa urc routerul în pod și eventual pun un repetear jos.

Vio73
#StarMember
Atunci antenă externă eficientă.

Ascary
Campion certificat
Cu repeater pierzi din semnalul și așa deficitar.