anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cati GB de internet mobil utilizati in perioada sarbatorilor?

Haptic
Explorator entuziast
Stim bine cu toti ca in preajma sarbatorilor utilizarea internetului mobil este mai mare decat in orice alta perioada a anului si cautam mereu solutii avantajoase sa avem internetul activ.
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
@Haptic: Fiind o perioadă cu recomandări de ”a colinda la domiciliul personal” în detrimentul colindului pe ”la alte case”, răspunsul e cât se poate de simplu: ZERO GB internet mobil. Utilizez doar internet prin WIFI. Pe de altă parte, sărbătorile sunt pentru a petrece mai mult timp cu familia, cu cei apropiați familiei, nicidecum a sta și a clăpăci în spatele unui ecran.... singur.

Vrajitoarea
Cunoscător
Nici eu nu folosesc mai mult de sarbatori decat de obicei, poate chiar se reduce consumul ... oricum am mult mai mult decat consum, deci nu mi-am batut de mult capul legat de consumul de net

delfinas
#StarMember
Da, sarbatorile le faci cu cei care conteaza in viata ta, asa ca de ce ai sta mai mult pe net? E o singura exceptie: cand esti departe de cei dragi si tii legatura cu ei pe internet, eventual prin videocall,

Ioana_
Junior entuziast
Destul de putini GB consum, sarbatorile le fac acasa cu familia, deci nu e timp de plictiseala

Vio73
#StarMember
Nu știu ce să zic, dar eu consum ceva GB, cred că in jur de 50 GB. Nu stau numai acasă, iar dacă sunt in deplasare și pornesc android auto, ăla consumă ceva.

Trixen_old
Cunoscător
in general nici eu nu consum in plus. Daca sunt pe drum si merge youtube-ul + waze atunci fac cativa GB de trafic, dar nu am sarit de 7-8GB decat daca petreceam cateva zile fara wifi.