anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cand apare internetul 5g pe cartele PrePay Orange?

Otrocol
Începător
Este bine si îmi place
1 Soluţie acceptată‚

RafaHelper
Maestru
Salut @Otrocol, ‏‏‎ ‎ Momentan nu exista informatii despre accesul 5G la cartela PrePay Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

RafaHelper
Maestru
Salut @Otrocol, ‏‏‎ ‎ Momentan nu exista informatii despre accesul 5G la cartela PrePay Orange.

Vio73
Campion certificat
Salutare! Eu cred că va mai dura un pic până se va întâmpla așa ceva, din simplul motiv că nu există încă acces nici pe toate abomamentele și nici rețea extinsă 5g. După ce 5g-ul va fi măcar prin toate reședințele de județ, atunci, probabil va deveni mult mai accesibil și probabil că va fi implementat și pe prepay. La momentul actual nici nu prea funcționează corect pe majoritatea terminalelor și mai rău te-ai enerva. O să vedem ce va fi la anul, deci răbdare!

FaraUnID
Campion certificat
Intrebare: Cand apare internetul 5g pe cartele orange? Raspuns: Cand vom avea si un cadru legal in acest sens https://comunitate.orange.ro/questions/2536993-ancom-licitatia-spectrul-5g-loc-trimestrul-lea-2021

Razvan
Campion certificat
Când tehnologia 5G va fi accesibilă pe toate abonamentele. Vodafone are deja 5G pe cartela, dar cum digi nu oferă și la telekom nu prea sunt șanse, nici Orange nu se grăbește să dea la liber 5G, probabil încă este profitabil să mai iasă bani din cantitatea de date mobile, în momentul în care datele nu vor mai aduce bani în plus, atunci se va oferi și 5G-ul la liber.