anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament Plus20 - Internetul nu mai functioneaza

Buna seara Comunitate, astăzi am ajuns pe la Orșova in drum spre Clisura Dunării . Dintr-odată nu am mai avut semnal și nici conectivitate de nici un fel, am trecut telefonul (iPhone) pe modul manual, am selectat orange și degeaba, am roomingul activ pentru toată lumea și surprinzător netul nu a mers nici pe rețeaua de la Sârbi. Acum nu mai pot suna nu mai pot face nimic. Îmi apare ca e conectata la orange4g dar nu pot suna nu pot face nimic. Am resetat telefonul, am scos cartela, am dat reset la network Settings și degeaba.

1 Soluţie acceptată‚

Le luase automat și îmi blocase tot, mesagerie, voce și internet, normal trebuia doar datele mobile, și eu la rândul meu am trecut pe manual și nu mi-a mai mers, au fost ceva probleme din ce mi-a spus reprezentantul din shop. Oricum nu este ok, consultanții susțin ca am primit mesaj la 19:42 dar defapt nu am primit nimic, le-am cerut un log și ei îmi garantează, eu trimițându-le screen.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember

Salutare!

Vezi că s-ar putea să te fi ,,ciupit " bine dacă l-ai avut cu roamingul pornit. Este clar că ți-au intrat sârbii și e posibil să ai ceva costuri suplimentare. Te uiți prin sms-uri și vezi ce și cum.

Îi suni cumva după ora 8 și îi rogi să îți dea o resetare de cont din centrala lor, pentru că s-a blocat ceva și trebuie resetat din sistem. Sunt destule situații asemănătoare reclamate prin Comunitate.

Baftă !

FLo1
#StarMember

@Alexandru_Anton: Bun venit în Comunitate. Cu rețeaua selectată manual pe ”Orange”, chiar și în zona de graniță cu sârbii, telefonul tot pe ”Orange” va rămâne, nu va comuta pe o rețea parteneră aferentă sârbilor. Iar cum semnalul nu este prea ok pe Clisură... de aici și problema semnalului slab. Poți încerca dacă vrei (cu costurile aferente) să selectezi rețeaua fie pe automat, fie una de la sârbi și vezi dacă este funcțional internetul. Numai bine.  

Te salut, am încercat toate lucrurile posibile, ideea e ca pot primii SMS si trimite dar nu pot suna si Internetul nu funcționează, chiar si pe rețeaua de la sârbi sau pe orange. Acum sunt in Drobeta-Turnu Severin si degeaba, tot nu funcționează apelurile sau Internetul deșii se conectează la orange4g

@Alexandru_Anton: Dacă semnalul este prea slab, poate fi chiar și conexiune 4G (nu 3G) că tot degeaba. Totul stă în puterea semnalului în zonă.  

Daca tot esti aproape de un magazin orange dute pana acolo vezi ce zic 

delfinas
#StarMember

Cum ti-au zis si colegii, daca ai comutat reteaua pe manual, telefonul va cauta doar acel operator ales de tine. Trebuie sa il pui pe automat, sa-si caute el reteaua cea mai buna, dar vezi ca te va costa mult daca intri pe cea sarbeasca.

Daca si atunci cand iesi din zona aceea, ai aceleasi probleme, s-ar putea sa fie ceva in neregula cu SIM-ul.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Alex,

Smecheria cu selectia manuala (buna ideea, de altfel), e eficienta numai daca NU vrei sa-ti intre pe alta retea si sa te protejezi impotriva roaming-ului accidental. Daca scopul e exact opusul (sa iti intre pe roaming, indiferent de unde ar fi), trebuie sa lasi telefonul sa-si aleaga singur reteaua (in cazul asta, sa se conecteze la o retea partenera).

Dupa cum ti-au zis si colegii, problema e exact lipsa semnalului Orange in zona respectiva. Deci, daca de la sarbi nu e (pentru ca telefonul nu e lasat sa se conecteze la o alta retea), si Orange nu are semnal, sau e foarte, foarte slab...cel mai probabil acolo e problema.

Client Orange

Mulțumesc pentru răspunsuri, ideea este ca nu pot suna nici la 300 măcar, se aude ca și cum ar fii ocupat. Cred ca trebuie sa merg intr-un centru orange.

Daca găsești un magazin Orange, e cel mai bine sa te adresezi acolo, poate fi ceva legat de SIM.

Salut, @Alexandru_Anton !Bine ai venit în Comunitatea Orange. 

S-a rezolvat problema ta? Serviciile îți sunt funcționale?

Intr-un final da. 

Ce problema ai avut

Cum s-a rezolvat?

 

Nu mi-au spus cu exactitate dar îmi intrase ceva protecție și nu mergea deblocată decât din sistem eu având și numbershare cu smartwatchul, au bifat ceva ei acolo.