anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

4G MegaHunt?

Jay
Campion certificat
Ați auzit sau ați participat vreodată la vânătoarea 4G MegaHunt? Erau premii, daca nu ma înșel, de 500 mb, 1gb, 2gb și, cu puțin noroc, puteai prinde un voucher de 10€.. Dacă ați participat, cum vi s-a părut? V-ar plăcea să mai existe astfel de campanii? Ce premii ati vrea sa puteti vâna? La mine, e posibil sa se fi uitat cineva strâmb, dar, n-am observat, pentru ca vânam și, nu ma interesa.. Mi s-a părut amuzant.. ca o joacă.. :)))
11 Răspunsuri 11

FaraUnID
Campion certificat
Nu am folosit 4G MegaHunt din simplul fapt ca nu am gasit-o atractiva. Am utilizat in schimb 4G Fun Kit care a fost cu mult peste 4G MegaHunt prin prisma faptului ca oferea utilizatorului acces gratuit la o selecție variată de cărți audio de la editurile Humanitas, Act și Politon, documentare Discovery, rețete de la TV Paprika, pastile umoristice din arhiva TVR și emisiuni despre sportivi, Mini-Replay, plus cele mai bune momente de la X-Factor. Votez oricand la doua maini pentru reactivarea aplicatie 4G Fun Kit!

Miha_Z
#StarMember
Am auzit, dar n-am participat la vanatoarea 4G MegaHunt. Nu prea am timp de joaca. :))

Petronel
Junior
Am auzit de 4G MegaHunt dar nu am apucat sa ma înscriu ca campania expirase. Aș dori să bage ca premii mai degrabă vouchere cu care ți-ai putea lua produse de la ei.

Ascary
Campion certificat
Cred ca nu a fost prea popular Mega Hunt. Nici eu nu am participat.E drept ca si net am avut mereu suficient si nu am fost fortat sa apelez la alte "solutii" :))

Erowan
Junior entuziast
E prima oară când aud de această vânătoare....in schimb am vânat niste pokemoni până a bubuit bateria telefonului. Cu siguranță dacă voi avea ocazia iar "capturile" vor merita efortul voi incerca sa particip la astfel de concursuri.

aditzu80
Junior
Eu nu am stiut de aceasta actiune. acum e drept ca nu am urmarit prea atent genul asta de actiuni dar parca totusi chiar sa nu aflu nimic? si am newsletter de la Orange.

Razvan
#StarMember
Nu am participat la campanie, aveam internet nelimitat, premiile nu au fost atractive.

Vio73
#StarMember
Știu despre acea campanie, dar nu am participat, pentru că nu mi s-a părut ceva ieșit din comun sau atractiv. Sigur, sunt persoane mai tinere, care pot să ,,vâneze" prin diverse locuri anumite lucruri și să primească internet pentru asta, dar eu am făcut în așa fel încât să mă cam încadrez în ceea ce aveam în abonament.

Anonim
Neaplicabil
Am auzit de campanie dar nu am fost "vânător" ;) Dacă s-ar relua, cred că m-aș apuca de "vânătoare"...

Ciucuras
Cunoscător certificat
Da, am auzit, chiar am participat. era tare amuzant sa umbli dupa gb. Pe atunci nu aveam asa mult interent inclus in abonament asa ca mi-a prins foarte bine.

Trixen_old
Cunoscător
Am auzit si am "vanat" strict cat sa nu raman fara net. Pe vremea aceea aveam mult mai putin ca acum si voiam sa evit costurile. Cred ca am jucat in total vreo 15 minute de pe doua telefoane separate, mi-am luat netul si am renuntat. Nu m-a incantat prea mult ideea, plus ca implementarea mi s-a parut ca lasa de dorit. Din cate retin, calitatea aplicatiei era decenta, insa per ansamblu nu mi-a placut.