anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Site-urile se incarca greu dupa migrarea pe internet de la Telekom pe fibra Orange

david2adrian
Începător
Ieri am migrat de pe Telekom pe Orange (folosind aceeasi fibra optica). Am observat ca accesarea fiecarui site dureaza foarte mult. Exista un delay de ~10 secunde intre apasarea unui link si incarcarea efectica a site-ului.
Pe speed test am viteza buna (>600 mbps), dar si acolo delayul de incarcare e prezent.
Ce e de facut?
6 Răspunsuri 6

TheSpecialist
Maestru
Treaba asta se întâmplă doar pe site-urile accesate anterior când era fibra de la Telekom? Sau și pe alte site-uri noi ? Ma gândesc poate sa dai un delete la search history, cookies si cache .

Vio73
#StarMember
Salutare! Nu am întâmpinat așa ceva, cu toate că am două pachete Love, în două locații. Cel mai bine să suni la 300 (0374300300 din orice rețea), iar dacă nu reușești, să scrii la serviciul.clienti@orange.ro. Totuși, dă și o resetare la router înainte! Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Accesarea se face ok? Adica din momentul in care ai apasat Enter /dat click pe link, pana a inceput sa incarce efectiv pagina, dureaza mult? Sau doar incarcarea (dupa accesare pana la incarcarea in totalitate a continutului de pe pagina) are delay? Daca nu se intampla la absolut toate site-urile, ma gandesc sa nu fie ceva de server cu site-urile respective.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Salut david2adrian Daca ai sistem de operare windows 1Apasa start introdu de la tastatura cmd 2 Introdu comanda "ipconfig /flushdns" si enter (fara ghilimele e comanda). Probabil inainte aveai un dns la telecom si la orange este altul. Asta ca sa se adreseze serverului dns al orange

david2adrian
Începător
Multumesc pentru raspunsuri. Am observat ca delay-ul apare doar daca ma conectez printr-un al 2-lea router legat la modem. E ciudat, cat timp eram pe Telekom nu aveam problema aceasta. Foloseam al 2-lea router pentru a avea un range si o viteza mai buna la wi-fi. Mentionez ca pe modemul Telekom nu foloseam modul bridge si totusi mergea ok.

Vio73
#StarMember
Este posibil ca problema să apară de la ffolosirea unui al doilea router după ont-ul lor.