anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se poate trage si la mine in localitate internet Fix?

SilviuS
Junior
Salut, se poate trage si la mine in localitate internet Fix, nu e niciun furnizor cu internet in acesta zona, cu exceptia Telekom care are internet DSL si ma chinui tare cu el, multumesc!!!
3 Răspunsuri 3

FaraUnID
Campion certificat
Daca la tine in localitate exista acoperire 4G de la Orange, ai putea beneficia de internet fix prin tehnologia 4G. conform ofertei comerciale de aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/index.html Daca detii si alte servicii Orange, poti benefifia de unlele oferte personalizate.

Jay
Campion certificat
Salut! E de preferat sa afli informatia de la Orange, daca se poate instala sau nu la tine.. Daca Orange nu are acoperire in zona, nu vei rezolva nimic.. si, daca Telekom e singurul furnizor in zona, greu de crezut ca este posibil acum..

Vio73
#StarMember
Localitățile în care există apar pe site sau poți lua legătura cu un operator, care te va lămuri. Dacă zici că ai servicii de la Telekom deja, trebuie să vezi dacă nu cumva Orange și-a tras propria fibră în localitatea ta. Momentan, oficial fibra Orange este trasă prin localitățile acestea: Am ajuns cu fibra optică și în Apahida, Becicherecu Mic, cartierul Dămăroaia din București, Chisineu-Cris, Codlea, Curtici, Câmpia Turzii, Dumbrăviţa, Fagaras, Filipești, Girov, Halchiu, Jimbolia, Lipova, Luizi-Călugăra, Măgura, Nădlac, Oituz, Pașcani, Pecica, Prejmer, Radna, Roman, Roznov, Sanpaul, Sofronea, Soimos, Săcălaz, Vulcan, Zănești. Dar sunt și altele în care se lucrează sau care sunt date deja în folosință. https://www.orange.ro/love/ Cred că cel mai bine ar fi să întrebi la Orange cum stă treaba. Ai aici detalii despre cum poți intra în legătură cu un operator: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 Succes!