anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Preț abonament Internet fibra

Alin12345
Începător
Salutare,
Am încheiat un contract de internet fix 1000 de la Orange, prin promoția client Orange la 30 ron.
Pe contract îmi apare 8 euro, însă în oferta este 30 ron dacă ești deja client Orange. Când am semnat, am întrebat o pe domnișoara de acolo de ce scrie 8 euro, daca în oferta este 30 ron, și mi a spus că se va aplica un discount pe factura prin Orange family sau ceva de genul.
M-am logat acum în aplicație și tot 8 euro îmi apare la costul abonamentului.
Se aplica acel discount și se va factura la 30 ron, sau este necesar sa merg in magazinul cu pricina, pentru că sunt inca in cele 14 zile de la semnarea și mă simt un pic fraierit.
3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ești în cele 14 zile, te sfătuiesc să te uiți bine pe contract dacă sunt ceva paragrafe cu steluțe, unde să scrie că sunt reduceri conform Orange Love sau ceva de genul ( la mine scrie detaliat așa). Adică ai să zicem internetul 9 euro și televiziunea 8, adică în total 17. Dar mai jos trebuie să scrie că ai reducere la internet 3 euro și la tv 4 sau ceva de genul. Îți spun toate acestea ca să îți dai seama. Dacă nu apar așa, te sfătuiesc să o recontactezi pe cea care ți-a făcut oferta și să o rogi să ți-o trimită pe email și după ce o citești bine, dai acceptare sau refuzare ( ai butoane pentru așa ceva). Baftă multă!

teacher_
#StarMember
Salut! Eu am un abonament Net 15, dar pentru care am primit o reducere de 3 euro, astfel că plătesc 12 euro fara TVA. Mie, în aplicație My Orange, îmi apare așa cum o sa vezi in screen shot-ul de mai jos. Prin comparație, mie mi-au spus din start că voi avea acea reducere, aplicata in contul meu.

delfinas
#StarMember
Alin, sa inteleg ca acel contract l-ai discutat si semnat intr-un sediu Orange, nu?