anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ping foarte mare sat Darabani, jud. Constanta

George_Sofronie
Începător
de ce merge foarte greu netul , ping foarte mare .. de aproape o luna
inainte aveam ping 15 , si viteaza de 50-100 mb/s
PS> nu doar eu am problema asta , si un prieten care sta in sat cu mine avem ping mare , pe timp de zi , noaptea dupa ora 12 , scade pingul pana la 30, de ce oare ? , si ziua urca pana la 200-300
8 Răspunsuri 8

delfinas
Specialist certificat
George Sofronie, bun venit in Comunitate!!! In ce zona esti, mai exact? Ai net prin router 4G?

George_Sofronie
Începător
sunt din judetul ct, dintr-un sat numit darabani, aproape de negru voda , sau de mangalia daca cunosti sau daca ai fost pe la plaja pe la noi prin statiunii , ideea e ca problema cu internetul e ca poate sa fie de la satul asta , aveam ping ul de 15-19-30 . viteza de 50- 100 mb/s , dar acum in ultimele saptamani s-a stricat cam totul, cand vine vorba de ping intr-un anumit joc , ajung sa am ping de 300 , peste o secunda ping de 200 dupa de 100, de viteza nu mai vorbesc , pentru ca pingul ma intereseaza cel mai tare , am o cartela orange bagat in router tp link , 4G tot ce trebuie, si nu stiu ce sa-i fac, am facut toate miscariile posibile, si inca nimic , de aproape o luna am problema.

delfinas
Specialist certificat
Da, stiu zona in care stai. Pingul e urias! Pe telefon, pe date mobile, ai semnalul la fel de slab? Daca da, inseamna ca problema e la antena din zona ta si trebuie facuta o reclamatie la serviciul tehnic, sunand la sau intrand pe chatul My Orange. Stiu ca zona e mai vantoasa, poate a fost un vant mai puternic si a dereglat ceva la antena. Daca pe telefon nu ai problema asta, poate fi routerul 4G de vina. L-ai restartat?

George_Sofronie
Începător
da si pe telefon si pe router e aceelasii lucru , foarte greu dar noapte isi revine pingul , nu cum era inainte , dar e mai bine , e 30-50 pe acolo noaptea

delfinas
Specialist certificat
Atunci, trebuie facuta reclamatie la 300 sau pe chat My Orange. Succes!!!

Viocat
Senior certificat
Pe zi este congestia de vina. Tre vazut ce problema are antena in zona

George_Sofronie
Începător
da nu stiu ce sa zic despre antena , semnalul e full 4G , nu vad problema la atena..

delfinas
Specialist certificat
Dacă spui că și vecinii au aceeași problemă, înseamnă că ține de echipamentul din zonă. Trebuie apelat la Orange, la 300 sau pe chat, ei trebuie să știe mai bine care e rezolvarea in cazul ăsta.