anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange home net 4g 12

Neaplicabil
Buna ziua!
In decembrie 2018 am facut un abonament orange home, iar la internetul fix aveam 50 gb. Prin mai 2019 m-am decis sa platesc in plus pt. inca 30 gb. Acum am observat ca standardul e de 80 gb si platesc in contnuare 3 euro in plus. Asadar, am 110 gb sau cat?
10 Răspunsuri 10

Miha_Z
#StarMember
E posibil sa ai tot 80, cat aveai prima data. Ar trebui sa vorbesti cu ei si poate-ti vor face vreo oferta. Oricum mai multe detalii poti afla de la operatorii Orange.

Ascary
Campion certificat
Exact atat trafic ai,110GB.

Miha_Z
#StarMember
Asta inseamna ca i se actualizeaza resursele, chiar daca are un contract incheiat cu 50 Gb?

Jay
Campion certificat
@Adrian, cred ca ar trebui sa vezi in contul tau My Orange aceasta informatie.. La abonamentele de voce de exemplu, nu se actualizeaza automat resursele, ci trebuie, fiecare, sa discute la departamentul fidelizare, când ii expira perioada minima contractuala, pentru o noua oferta.. eu as fi zis ca la fel este si cu Home Net, ca resursele sunt cele contractate si ca trebuie sa soliciti o noua oferta când expira contractul, ca sa beneficiezi de oferta curenta, dar, poate ma insel.. Poti raspunde sau completa aici, daca vrei sa mai adaugi ceva..

teacher_
#StarMember
Eu am o întrebare.... Pe factura cat îți apare..? Nu ai factura lunară? Daca nu îți vine, intra in aplicația my Orange și descărca de acolo, iar pe factură va apărea cat internet ai in abonament.

Vio73
#StarMember
Ai 80 gb. Părerea mea este că ar trebui să rediscuți trecerea la abonamentul de tip nou și sunt convins că vei găsi înțelegere! Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Dacă în toata aceasta perioada nu ai primit o notificare din partea Orange în legatura cu o repoziționare de abonament, ai același pachet de date ca în momentul semnării contractului și a activării extraoptiunii. Este și normal ca în timp abonamentele din oferta comerciala sa sufere modificări pentru a tine pasul cu cerințele pietei, doar ca aceste modificari nu afectează contractele deja încheiate.

Vio73
#StarMember
Am spus-o de mai multe ori și o repet! E foarte puțin trafic de internet la abonamentele astea și ar trebui să se umble urgent la ele. Părerea mea este că ar trebui să te treacă ei pe cel de 80 GB, fără alte costuri.

Vio73
#StarMember
Update: Practic, acum la 8 euro (prelungire pe 24 luni) există net fix 4g nelimitat, la viteză 4g+. https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/

Ascary
Campion certificat
Vad ca cei de la Infinity Communication pluseaza si ei. Redau oferta: "Back to SCHOOL vine cu cele mai potrivite oferte pentru tine! Acum pachetul de internet cu 200 GB incluși, devine NELIMITAT! Plus un router WI-FI inclus! Dacă ești abonat Orange beneficiezi și de o MEGA reducere. Internet și televiziune la doar 10 EUR. Ofertă valabilă până la data de 31.10.2020"