anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu reusesc sa trec de "sign in" pe reteaua wi-fi

Cristian9627
Începător

Nu reusesc sa trec de "sign in" pe reteaua wi-fi. 

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@Cristian9627: Bun venit în Comunitatea Orange. Sunt necesare câteva detalii suplimentare pentru a înțelege problema cu care te confrunți. Astfel te așteptăm cu detalii despre modelul routerului la rețeaua WiFi al căruia dorești să te conectezi și momentul în care îți apare mesajul de ”sign in”: accesare rețea WiFi sau accesare router? Numai bine.

arsradu
#StarMember

Salut Cristi,

Daca vorbim de accesarea retelei WiFi, nu a routerului, asigura-te ca parola e corecta. Eventual incearca si de pe alte dispozitive.

Daca vorbim de un Hotspot WiFi public oferit de Orange, acolo s-ar putea sa fie si o problema locala.

Si da, dupa cum zicea si Flo, o sa avem nevoie de ceva mai multe detalii aici, in caz ca nu te ajuta raspunsurile primite deja.

 

Client Orange

FLo1
#StarMember

Ca o completare: Dacă ai nevoie de cont și SIGN-IN pentru accesul la internet prin WiFi, atunci te rugăm să ne oferi detalii privind numele rețelei WiFi/locația (localitate) de unde acceszi această rețea WiFi. Motivul: unele hotspoturi necesită un cont pentru accesarea rețelei WiFi, chiar și cele FREE (gratuite). Mai multe detalii în funcție de răspuns, dacă va fi necesar.

Anca07
#StarMember

Buna Cristian,

In unele orase, in mijloacele de transport este wi-fi gratuit care poate fi accesat dupa o prealabila logare/cont nou, accesand o adresa intr-un browser, unde esti directionat dupa ce te conectezi la wi-fi. Pasii ar trebui sa fie simpli: conectare la reteaua wi-fi nesecurizata, accesare browser pentru a face cont nou (doar o singura data este necesar ulterior se face logarea automat), si apoi spor la navigat:)

Te asteptam sa ne spui daca despre asta este vorba, sau despre o alta retea publica pe care vrei sa o accesezi.

Zi cu soare!🌞

Da Anca, sunt specifice anumitor locații care oferă hotspot (wifi) free și necesită o monitorizare a conectărilor utilizatorilor acelui hotspot, acea ”adresă in browser” fiind de fapt o pagină dedicată acelui hotspot, similară cu DNS-ul routerului. Și da, re-conectarea (logarea) era necesară la începutul fiecărei zile, cu aceleași credențiale, peste noapte contul fiind deconectat automat de la rețeaua respectivă. 

În RO, de exemplu DIGI știu că avea cândva la acele ale lor hotspot-uri, deși nu le-am folosit/încercat. 

DanielaH
Moderator

Cristian, s-a rezolvat situația?