anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai functioneaza routerul

Dan_46
Începător
Nu mai functioneaza routerul, un numar de telefon de la un operator tehnic din onesti jud bacau?
8 Răspunsuri 8

queensoft
Explorator
Nu exista operator tehnic din onesti jud bacau. Sunti la numerele obisnuite: https://www.orange.ro/contact/ Sau poate explici mai precis cum "Nu mai functioneaza routerul" si gasim solutia aici. Adica, ceva de genul: am curent, e in priza, se aprind becurile alea....

FaraUnID
Campion certificat
"Nu exista operator tehnic din onesti jud bacau." - afirmatia asta se bazeaza pe ce argumente !?!?!? Daca este vorba de internet fix pe infrastructura Telekom, intervin echipele tehnice, din teren, ale Telekom. Pentru ca spre deosebire de operatorul francez cu sigla portocalie, atat Telekom cat si RDS au echipe tehnice operative in fiecare judet si in fiecare oras mai maricel. @Dan_46 Ai incercat metodele clasice de depanare RESTART / RESET de router?

queensoft
Explorator
Se bazeaza pe ce a intrebat initiatorul si pe ce am spus eu si pe cei ai spus tu!! Intrebare: "nr de telef de la un operator tehnic" Raspuns 1: "nu exista" Raspuns 2: "intervin echipele tehnice," Adica tu, cind vrei sa intervina echipa tehnica, suni DIRECT la echipa tehnica?! Sau suni la numarul general universal de servicii cu clientii ??? ;) Da, poate m-am exprimat eu putin gresit, corect era: NU EXISTA nr de telef de la un operator tehnic din onesti jud bacau"

Neaplicabil
Dan_46, pana sa ajungi sa suni oriunde, vezi daca nu poti sa-ti dai seama singur care e problema cu router-ul tau si sa o rezolvi. S-ar putea sa fie mult mai rapid si mai eficient asa. Dupa cum zicea si FaraUnID, incearca intai metodele clasice de depanare (restart/reset). De asemenea, ar fi util sa stim ce model de router folosesti si ce anume "nu mai functioneaza" la el. 🙂

delfinas
#StarMember
Echipa tehnica are un numar de telefon, ca nu comunica prin semnale cu fum, dar nu este facut public. Daca nu merge dupa ce il restartezi (il scoti din priza cateva minute si il cuplezi din nou la reteaua electrica), suni la celebrul 300 sau anunti situatia pe Chat. Ai aici toate metodele de contactare a Serviciului clienti: https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-contactez-serviciul-clieni-187

Neaplicabil
Daca n-au semnal (fara fum), s-ar putea sa comunice si prin semnale cu fum, la nevoie. #Csf, n-ai csf. Te adaptezi. :)) Pentru ca reteaua nr 1 are o acoperire admirabila, sublima am putea spune, dar lipseste cu desavarsire, pe alocuri. Nu peste tot. Pe ici, pe colo, prin locurile importante unde ai avea nevoie de semnal ca sa poti comunica. In rest, da, reteaua #1 ramane reteaua #1. Pentru unii, cel putin.

Vio73
#StarMember
Salutare! Trebuie să ne clarifici mai întâi dacă este vorba de net fix sau mobil. Dacă este vorba de cel mobil, verifică mai întâi semnalul și apoi vezi dacă poți să-i dai o resetare. Verifică și dacă ai sim-ul bine introdus în locașul lui și dacă ai conexiunile prin cablul de alimentare bine făcute. Apoi, dacă tot nu reușești poți anunța și cere ajutor la 300 sau pe Chat Djingo. Îmi pare rău că nu-ți funcționează internetul, dar, din păcate, se mai întâmplă uneori. Îți urez succes și să ne spui dacă ai reușit cumva!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@Dan_46 salut! Ai încercat metodele clasice de depanare recomandate de membri? Dacă acesta tot nu funcționează ne poți oferi, te rog mai multe detalii? Modelul de router, se aprinde ledul "Power" când este în priză?