anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet prin fibra Ramnicu Sarat

Allz
Junior

Buna seara, doresc sa știu când se ajunge cu fibra și in Ramnicu Sarat Jud Buzau. Este o mare problema, cunosc situația dar totuși faceți un efort și băgați fibra și in aceasta zona. Clar se poate dacă se va dori, mulțumesc .

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă știi că este prin apropiere, cred că puteți face o cerere comună mai mulți doritori și poate  îi determinați să vină mai repede!

Altfel, probabil că vor face, dar în ritmul lor și cine știe când se va întâmpla.

Baftă!

匿名
Junior entuziast

Buna,

Noi suntem clienți ca și tine.

Contactează Orange pentru a afla mai multe detalii.

https://www.orange.ro/contact/ 

Dacă sunteți foarte multi in zona care doriți servicii fixe pe fibra faceți o cerere comuna către Orange (tabel semnături etc.)

Chiar dacă ar fi clienți care sunt defapt din cei vechi pe Romtelecom pe zona nu e ușor din cauza unui singur operator fiind in zona … de aici pornește neplăcerea ca fiind obligați sa schimbe rețeaua dar sa speram ca va ajunge și aici aceasta rețea …..

Să știi că este mai complicat cu avizele de la autoritățile locale, dar dacă există infrastructura fostului T, se va trece la fibră, dacă localitatea oferă potențial sau cereți autorităților locale să facă ceva în acest sens. Spun asta pentru că depinde foarte mult de ei și sunt unul care m-am aflat în această situație atât legat de antena de telefonie mobilă, cât și de infrastructura de fibra optică. Și e foarte complicat dacă nu există voință din partea lor. Dar dacă insistați, trebuie să reușiți! Eu am intrat de multe ori la primar, am insistat și ținut legătura cu el și ceilalți angajați și am reușit. Dar cu greu!

Clienți pe internet sau pe retea mobila? 
si dacă da ? In ce condiții ca nu prea sunt multe variante din ce am observat !!! 

FLo1
#StarMember

Nu e despre politică, dar poate fi o temă la care poți afla un răspuns de la autoritățile locale: dacă Orange dorește pozarea unei rețele aeriene de FO (nu cred că există infrastructura pentru subteran),  PRIMĂRIA avizează favorabil (sau nu) un astfel de proiect? Dacă da, în ce condiții? Și încă un detaliu: stâlpii aparțin primăriei sau operatorului de distribuție energie electrică ( în cazul tău DEER Muntenia Nord -Sucursala Buzău)? Gestionarul infrastructurii are un cuvânt de spus obligatoriu. Deci nu este doar Orange vinovat că nu există circuit de FO în localitatea ta de domiciliu. 

Este o problema ca nu pot ajunge mai multe rețele pe fibra care sunt cei drept in alte localități de lângă iar aici Prb este de la cel care a acaparat zona cu doar 1 operator deși nu e corect acest lucru nu are legătura prea mare din cele zise și doar ca nu s.a permis și altor operatori cu o tehnologie mai buna sa ajungă și in zona aceasta ….. dar posibil sa ajungă pe viitor deși mai greu … 

FLo1
#StarMember

Dacă există deja o infrastructură fixă atunci poate fi vorba doar de ”modernizare” la ceva existent, puțin mai ușor de abordat ca avize din partea autorităților locale. Dar dacă e ceva cu ”exclusivitate” și ”interese locale” atunci este destul de dificil să  intri pe o piață dictată de interese locale. Dar dacă există perspective favorabile pe partea aprobărilor, atunci e doar o problemă ”investițională” la Orange, de modernizare și acordare prioritate ca ”execuție lucrări”. Succes.