anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet fibra 2300 - viteza la internet este dezastru

Adrian27
Junior entuziast

Salutare,

Recent am făcut abonament prin fibra la Orange pt tv si internet de 2300, dar viteza la internet este dezastru, asta, atunci cand este functional. Pe wireless 5G am download 25,6mb si upload 488mb ( 14.12.2023) si de multe ori am patit sa am semnal full wireless si cand dau speed test sau incerc sa ma contectez pe google sa imi spuna ca nu am conexiune la internet. Route-ul este ZTE wifi 6. A fost un tehnician de la orange si a spus ca parametrii sunt ok. Ma puteti ajuta cu cateva sfaturi ?

Multumesc frumos !

1 Soluţie acceptată‚

Adrian27
Junior entuziast

Problema rezolvata. Am reziliat contractul 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

33 Răspunsuri 33

delfinas
#StarMember

Pe Adrian, bun venit in Comunitate!!!

Pe cablu ai incercat? Pe wifi vitezele nu-s mereu constante.

Adrian27
Junior entuziast

Buna,

am avut la speed test pe wifi si download de 5-600 mb. Sigur e ceva de la retea, router sau mesh. Aseara am conectat xboxul prin lan-ul de la mesh si nu am reusit sa ma conectez online la niciun joc 😞 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai incercat și de pe un alt dispozitiv să testezi? Ai ont-tul negru Zte FR 6605?

Mi se pare foarte mică viteza!

Adrian27
Junior entuziast

salut,

da modelul acesta l-am primit impreuna cu un mesh. Ma asteptam sa fie internetul mai ok decat la Digi, dar se pare ca nu. Astazi am o saptamana de cand este instalat si ma gandesc sa renunt la abonament in aceste conditii

Adrian27
Junior entuziast

Acum sunt pe netul de la telefon, ca cel fix nu merge :)) 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

E o problema de retea. Daca echipamentul e nou, problema e undeva in zona ta. Trebuie testat daca e totul ok cu fibra. Vezi sa nu fie indoita pe undeva.

Daca e ok, trebuie facuta o sesizare folosind mijloacele de contact de aici

Client Orange

Adrian27
Junior entuziast

Salut,

daca era de fibra atunci ma gadesc ca nu mergea nici tv-ul. A fost joi un tehnician si zicea ca parametrii sunt foarte buni. Simcer imi pierd rabdarea 🙂

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Pai nu prea sunt foarte buni daca ai vitezele alea. :)) Ceva e in neregula. Si ma indoiesc ca e de la echipament. Dar poti cere un nou echipament. Cred ca instalarea e defectuoasa, sau cum am zis, probleme cu fibra. Nu neaparat in casa, cat poate in zona. Dar mie imi suna a problema de retea, oricum.

PS: eventual incearca si pe alte dispozitive, pe aceeasi retea. Asta in caz ca nu ai incercat deja.

Client Orange

Salut, @Adrian27 ,

Ne dorim să verificăm și noi situația descrisă. Te rugăm să ne trimiți printr-un mesaj privat un număr de contact și datele contului.

Noah
Explorator entuziast
  • Nu exista internet fix in Romania mai bun decât la Digi. Internetul Orange este fostul telepom, cea mai oribila experiență pe care am avut-o în viața mea. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

"Telepom" 🤣🤣🤣🤣

Am cunostinte apropiate care au net de le Orange, pe infrastructura "Telepomului" si e foarte ok. Nu la fel de OK cum e Digi (dar si acolo, depinde foarte mult de zona), dar e comparabil tot cam pe acolo. Eu m-am rugat de Digi sa vina cu fibra la locatie (in conditiile in care existau deja servicii de la ei, dar pe modem ADSL), si n-au catadicsit sa-si miste cutiile. Motiv pentru care am reziliat abonamentul si am trecut pe Orange.

Cum ziceam, depinde mult de zona. Nu e catastrofal peste tot. Dar da, sunt si zone unde mai e de lucru. 🙂

Client Orange

Noah
Explorator entuziast

Ce inseamna domnul să fie domn. "Da, nu e cam la fel de bun ca Digi dar e ok." .Eu as fi vrut să am tot entertainmentul pe un singur cont dar telepom nu concepea un bloc cu un singur abonat. Și mă ținea pe adsl și sarma de cupru comunistă. 

Eu nu am nimic de-a face cu Telepom și rupe netul. Am avut și de la Digi și experiență a fost oribilă. Deci nu trebuie generalizat ! Sunt cazuri și cazuri! Ia uite aici:

https://www.speedtest.net/my-result/a/9771802435

Și am avut și pe OROC, anul trecut, cu viteze asemănătoare. Folosesc acum un telefon Xiaomi 13 T pro, cu net de 1, 8 Gbps.

 

Vio, nimeni aici nu vorbeste despre internet pe telefon, daca nu pricepi diferenta nu trebuia sa faci parte din conversatia asta.  Ai facut teste pe android si ai internet slab, astea sunt rezultatele mele pe PC pe un port gigabit. Daca as scoate vitezele tale pe PC (asa cum credeau multi ca era lucrul la care te refereai tu) as fii reziliat contractul instant, fii mai specific fata de ce dispozitiv folosesti pentru ca am mai vazut postari de la tine si nu specifici ca ai testul facut pe wifi prea des.