anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

internet 4G functioneaza prost (Huawei B311)

bogdan546
Junior
Buna seara,
Am internet 4G prin modem (huawei B311) si ziua functioneaza prost spre foarte prost (1-10Mb/s) Am observat ca problema ar fi din cauza traficului crescut in zona mea.Se poate face ceva in sensul imbunatatirii lui ?
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
Da. Poți schimba furnizorul de servicii. Este singura garanție care ai avea-o pentru altă calitate a serviciilor. Actualul furnizor în zona unde locuiești, doar atât poate. Îmbunătățiri ale serviciilor probabil vor fi realitate peste 5-10 ani... dar incert.

bogdan546
Junior
Am baniut acest raspuns. De ce putin 10 ani aud si vad tot felul de reclame minicnoase la operatorii de servicii mobile, dar sa faca o retea care chiar sa poata sustine traficul nu .

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă ai și pe telefon tot așa, cel mai probabil ai vreun B 20 ( 800 Mhz) obosit. Dacă ai un telefon cu 4g +, iar în zonă ai acest tip de rețea ( 4g+), trebuie să știi că acel router nu suportă această tehnologie și poți trece la ceva mai bun, care suportă 4g+, adică Huawei B 525 sau chiar B 535. Eu, dacă pun Huawei B 310, am doar 20-30 Mbps in locația mea de la țară, iar dacă pun B 525, trec de 100-120 Mbps. Deci depinde și de rețea, dar nici routerul nu e cine știe ce. Eu zic că merită să pui niște întrebări la serviciul.clienti@orange.ro despre aceste aspecte și despre eventuale îmbunătățiri ale rețelei în zona ta Baftă!

bogdan546
Junior
Putin probabil sa nu fie ocupata si acea retea in orele de varf .

Vio73
#StarMember
Dacă ai un telefon 4g+, vezi dacă e vreo diferență.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
@Vio, unde pot sa invat si eu mai multe despre benzile astea? Cum pot sa verific ce am in zona? Exista vreo aplicatie/site? Site-ul Orange nu pare sa ofere genul asta de informatii.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Ai aici, de exemplu: https://www.orange.ro/help/care-sunt-frecvenele-utilizate-de-orange-romnia-pentru-retelele-2g-3g-si-4g-5528 Alte detalii mai găsești și aici: https://www.intersat.md/ro/kak-uznat-mobilnuyu-chastotu-na-iphone-ili-android-telefone-ro/ Sau aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1976298-benzile-frecventa-utilizate-orange-romania-serviciul-4g Și mai poți găsi! Baftă!