anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In legatura cu viteza de internet.

Nunu123456789
Junior entuziast

Buna ziua! Am si eu abonamentul la orange Fibra2000 Tv prin fibra si internet,iar pe aplicatia de descarcare Steam viteza maxima actuală este de 50MBPS chiar 90-100 MBPS si viteza actuală imi merge 40-50MBPS si scade la 20-10 MBPS ce pot face in cazul acesta multumesc nu este variabilă viteza de internet? astept un raspuns multumesc!

22 Răspunsuri 22

  • ZTE F660R 2.5GB

Deci au si varianta cu port 2.5Gb/s? Ca stiu ca majoritatea sunt cu port gigabit (1Gb/s).

Client Orange

Din cate vad, acel R ar fi diferenta de viteza la porturile RJ45. Buba e ca nu gasesc un manual pentru modelul respectiv pentru confirmare, ci doar pentru cele fara R.

Aveam impresia ca toate sunt cu R (race mode) incorporat. :)) Posibil sa gresesc.

Cat despre manual, da, nu ai sanse sa gasesti asa ceva. Orange nu pune la dispozitie clientilor un manual, si online e o intreaga loterie sa nimeresti poate unul din greseala. Dar nici asa. Eu am cautat o gramada un manual si n-am gasit.

Client Orange

da un singur port are 2.5GB

Marfa! Inseamna ca fie e un model diferit (am vazut ca tu mentionasei modelul F660R, cel pe care il stiam eu era un F6600R, deci foarte asemanatoare denumirea, daca nu cumva a fost o greseala pe partea ta), fie e acelasi model, dar alta revizie hardware, cu port 2.5Gb in loc de 1Gb.

Oricum, foarte misto rezultatul! 🙂

Client Orange

Salutare!

Super viteze, felicitări!

Baftă!

Alex_ORO
Angajat Orange

Salut,

Fa cateva verificari la Steam prima oara. Settings -> Downloads, si verifica daca este activ “limit bandwidth to”, daca este, dezactiveaza. Tot acolo ai optiunea “clear cache” si setarea regiunii de download. Personal, cand se intampla lucrurile astea, eu mut regiunea pe alta tara (Germania de ex), dau start la download, dau stop, ma mut inapoi pe regiunea noastra, si merge perfect. Este o problema de la Steam, mie imi apare cam la 2-3 luni.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning