anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Home Net 1000] Viteza Internet fix pe extern - peering UE / SUA

vegancorr
Junior
As dori sa ma mut la Orange, dar ma intreb cat de rapid e Internetul avand in vedere ca afiseaza viteza minima 10/10Mbps. Sunt cam dezamagit de Digi, unde am ~150Mbps pe Irlanda / SUA.
Ma poate ajuta cineva cu niste teste de pe Orange prin CABLU, nu Wifi? As vrea sa stiu care sunt valorile de pe https://www.speedtest.net
Servere:
Ireland - Vodafone IE
Ireland - Cork Internet Exchange
New York - Sprint
New York - Speed Test
4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember
Nu sunt acum în locația în care am acest internet, dar eu sunt mulțumit de el. Nu știu dacă e mai bun sau nu decât cel de la Digi, dar cu siguranță are prețuri competitive la pachetul Love. Am netul de 300 Mbps. Eu am avut și Digi înainte, am și acum într-o altă locație, dar nu văd diferență între ele. Adică am net de 300 și îmi merge cu aproximativ 280/ 145 pe server de Orange România, prin dispozitivul lor cel nou (prin wif-fi). Scuze pentru off topic!

RafaHelper
#StarMember
Salut @vegancorr, Contează foarte mult zona in care stai. Daca eu as face un test acum nu înseamnă că în locația ta ai avea aceleași rezultate. Îți recomand sa verifici cu vecinii tai daca au servicii fixe de la Orange sau Telekom.

vegancorr
Junior
Multumesc pentru raspunsuri. Poate am noroc si poate sa ma ajute cineva cu un test. @Rafa.helper: Plec de la prezumtia ca local merge la maxim, ma intereseaza peeringul extern. Daca stiam vreun vecin cu Orange sau Telekom, nu mai scriam pe forum. Pe Romania Digi merge la maxim, pare o problema la peeringul extern... rareori ajunge download-ul la 200Mbps pe anumite destinatii si in plus ma trezesc ca uneori timpul de raspuns e foarte mare. Problema asta pare ca o am si pe telefon prin 4G, tot de la ei.

vegancorr
Junior
Pana la urma am facut la Telekom ca de la Orange s-au miscat greu. In caz vede cineva asta si va ajuta.. Va atasez rezultatele mele de pe Digi si Telekom care vorbesc de la sine. Telekom e sub asteptarile mele, insa mult mult mai bine fata de Digi. Degeaba faceam upgrade la gigabit la Digi, daca pe extern aveam down 100-150 Mbps. Desi Orange foloseste local reteaua Telekom, nu stiu daca la peering international sunt aceleasi viteze.