anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fibra optica in Municipiul Ramnicu Sarat, jud. Buzau

m_hca
Junior

Buna ziua!

Ma chinui, de peste 25 ani, cu o tehnologie învechită a fostului Romtelecom, de internet, anume tehnologia ADSL ca mai apoi sa trec la VDSL (20Mb/s)

In Râmnicu Sărat, Orange n-ar avea concurenta, exista DOAR un singur operator de internet și tv care deține monopolul, agreat de multi ani de autoritățile locale. Nimeni altcineva n-a putut avea acces în acest municipiu.

 Exista vreo șansă ca Orange sa introducă fibra optica și pentru persoane fizice în acest municipiu? Am înțeles ca pe juridic este posibil, însă preturile sunt imense.

Multumesc frumos!

 

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

m_hca, bun venit in Comunitate!!!

Ideal ar fi daca ati face o petitie comuna mai multi concitadini sau cereri individuale cat mai multe de la locuitorii Rm Sarat, ca sa convingeti Orange ca e fezabila introducerea fibrei in orasul dv.

Acest lucru a fost facut in urma cu 2-3 ani, cand s-au obtinut vreo 13 avize din 15, mai putin ultimile 2 care tineau de.... e simplu de intuit.

 

 
 
 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Ma scuzati ca am intervenit, dar, in principal, aceasta e comunitatea clientilor Orange si fiecare raspunde in functie de experienta sa. Daca vreti un raspuns clar si prompt de la un angajat Orange, puteti incerca una dintre metodele de contact de aici: https://www.orange.ro/contact/

Ca orice comunitate/ forum, are ca moderatori și angajați Orange, motiv pentru care te rog sa ii lași pe ei sa răspundă!

 
 
 

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver

Eu iti inteleg nemultumirea, nu am target de raspunsuri, am vrut doar sa ajut, cum pot eu. Scuze ca am deranjat, mult succes!!!

Anonim
Neaplicabil

Atunci trimiteți in privat mesajul moderatorilor daca nu vreți răspunsuri de la membri.

https://comunitate.orange.ro/t5/user/viewprofilepage/user-id/20 

https://comunitate.orange.ro/t5/user/viewprofilepage/user-id/17 

BlackWolf
Senior certificat

Suna direct la Orange sau ia legatura cu ei prin e-mail dacă vrei doar răspunsuri din partea angajaților Orange. Sau trimite mesaj privat moderatorilor. Asta este o comunitate a abonaților și utilizatorilor Orange, deci va răspunde oricine dacă va considera, nu doar angajații Orange. Și sunt multe orașe mai mari în care nu este fibra optica Orange, asa ca, ca un răspuns la întrebarea ta, nu vei avea fibra prea curând, mai ai de așteptat. 

DanielaH
Moderator

Salut, @m_hca, și bun venit în Comunitate! Îți mulțumim pentru interesul arătat față de serviciile Orange!

Din păcate, nu deținem astfel de informații despre zona Râmnicu Sărat. Pe măsură ce se dezvoltă rețeaua, toate detaliile legate de ariile de acoperire le găsiți pe site-ul nostru. Cu toate acestea, vom întreba colegii de la departamentul tehnic și vom revei aici dacă vom primi informații suplimentare.

Vă reamintim tuturor că moderatorii, așa cum le spune și numele, au rolul de a modera/ facilita  discuțiile din Comunitate. Puteți trimite și mesaje private către noi, dar vă rugăm să luați în calcul și posibile întârzieri ale răspunsurilor noastre în situația în care ne solicitați în zilele noastre libere, concedii etc.

Pentru situații urgente și/ sau care necesită verificări punctuale vă recomandăm folosirea canalelor clasice de comunicare - https://www.orange.ro/contact/.

Mulțumim pentru înțelegere.

Anonim
Neaplicabil

Acel operator (Digi) are monopol pt ca are management echilibrat 🙂

DanielaH
Moderator

Salut din nou, @m_hca!

Ți-am trimis ieri un mesaj privat prin care te rugam să ne oferi mai multe detalii. Așteptăm răspunsul tău prin reply la acel mesaj. Mulțumim.

Multumesc frumos! am raspuns si-mi cer scuze pentru intarziere

Mulțumesc și eu. Voi transmite colegilor și revin când primesc răspuns.