anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

eroare router huawei b818

baby
Junior
am luat de pe amazon uk routerul huawei b818_263, l_am conectat la orange net fix 16 si imi da eroare cand accesez browserul. stie cineva ce trebuie sa fac?
14 Răspunsuri 14

DanielaH
Moderator
baby, despre ce eroare este vorba? Ne poți da, te rog, mai multe detalii?

Vio73
#StarMember
Ai făcut setările corespunzătoare? Ai scos parola la sim-ul de date înainte? Acest lucru se face introducând sim-ul într-un telefon mobil. Apoi trebuie configurat corespunzător acel ruter și dacă nu vede benzile (frecvențele) din România, nu îți va merge. Trebuie să îl configurezi cu setările corespunzătoare, dacă reușești să intri în interfață: Apn: net Nume conexiune: Orange internet. Repet: nu știu dacă va merge, dar încearcă și tu toate variantele. Succes!

FLo1
#StarMember
@baby: Ai manual pentru a facilita instalarea si configurarea routerului? SIM-ul este montat in pozitia corespunzatoare? Accesand routerul poti avea acces la meniu de configurare? Acces la meniu de configurare TREBUIE sa ai chiar si fara SIM. Revino cu detalii despre situatia routerului si a configurarii lui. Pana la functionare, configurarea trebuie sa fie ok. Vezi LEDul de jos (primul de jos in sus) ce culoare are: rosu = neconectat

baby
Junior
am facut setarile corespunzatoare, imi apare orange internet, APN net. Cand vreau sa accesez browserul imi apare ,,m.orange.ro/netfixerrorstatus=5, pagina nu functioneaza momentan,,.

FLo1
#StarMember
@baby: studiaza acest topic referitor la eroarea dată (netfixerror) si vei stii cu siguranta ce ai de facut: https://comunitate.orange.ro/questions/2376912-rezolvat-merge-internetul-fix-4g Revino in Comunitate sa ne spui daca ai reusit sa setezi routerul.

Vio73
#StarMember
Cred că trebuie să suni la 300 și să ceri ajutor de la Serviciul Tehnic. De obicei, ei reușesc să rezolve cel mai bine problemele.

FLo1
#StarMember
Pai daca trebuie o resetare de zona, bineinteles ca trebuie sunat la 300, aceasta resetare doar prin cei de la Suport Tehnic putand a se realiza.

Vio73
#StarMember
Dacă ai schimbat și zona setată inițial, cu atât mai mult trebuie sunat la ei.

DanielaH
Moderator
baby, ai facut resetarea de router? Care mai este situația? Te așteptăm cu detalii.

baby
Junior
Am sunat la 300, au spus ca mi au facut o resetare de zona dar persista aceiasi problema. Routerul meu are aceiasi interfata grafica ca b311, la b311 imi apare orange internet(default) net, auto; la al meu apare doar orange internet(default) net, asta e singura diferenta. Pacat ca b818 este un router de cat. 19, am dat comanda la Orange de b535, care este de cat. 7

Vio73
#StarMember
Foarte bun acel B 535, care este 4g+. Felicitări pentru achiziție și sper să nu mai ai probleme!

RafaHelper
#StarMember
Salut @baby, Nu ar trebui sa iti comanzi un nou router, cel pe care il aveai sigur este functional. Pentru Internetul FIX 4G de la Orange daca utilizezi pachetul Home Pack 16(noul net fix 16) foloseste APN de tip "net-fix". Daca utilizezi alt tip de abonament Home Pack, la APN trebuie sa scrii doar "net".

atin
Începător
Buna ziua,am achizitionat acelasi router pt a avea o mai buna receptie a semnalui,iar o data ce intru in setari totul e ok,doar ca daca deschid o pagina de internet ma trimite la fel pe pagina cu ,,magazin orange,,... Imi puteti spune daca a-ti gasit o rezolvare la problema ? Ca si abonament am Fix Net 4G 10 Va multumesc

Vio73
#StarMember
Nu cred că îți va merge pe netul fix, pentru că, de regulă, pentru acest tip de net funcționează doar cu un router agreat de ei. Adică un B 311 sau B 525, B 535, etc. Dar poți să verifici daca funcționează pe un prepay și dacă e ok, poți trece la un abonament Smart 15.