anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Despre Internet fibra optice in Negreni, Comuna Stiubieni, Judetul Botosani

SilviuS
Junior
Salut, as vrea sa stiu daca se lucreaza in momentul de fata la extinderea retelei prin fibra oprica, am vazut, ca la 6-7 km de satul meu, aveti fibra oprica si as dori sa stiu daca ati putea sa aduceti si in satul meu, Negreni Comuna Stiubieni Judetul Botosani, sper ca puteti sa faceti ceva deoarece, aici in satul meu nu e niciun alt furnizor de internet si ma chinui tare, multumesc!!
6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
@SilviuS: Bun venit in Comunitate. Acest raspuns il poti afla contactand un reprezentant Orange printr-una din variantele de pe www.orange.ro/contact. : Chat Djingo, email sau apel la 300. Comunitatea Orange este formata din clienti (utilizatori) iar un raspuns concret si sigur nu ar putea fi dat.

SilviuS
Junior
ok, multumesc!

FLo1
#StarMember
@SilviuS: Pe la ora aceasta (dupa 9:00 AM) ai chiar sanse mari sa prinzi un culoar liber ca sa nu astepti pe fir. Actioneaza si cu siguranta vei afla un raspuns cert: fie pe chat cu Djingo, fie apel la 300. Pe email ai de asteptat raspunsul... deci cum preferi.

Salut! Iti multumim pentru interesul acordat serviciilor de internet prin fibra si TV prin cablu de la Orange. :) Te anuntam ca dezvoltam continuu reteaua de fibra optica nationala, pentru a oferi serviciile noastre cat mai multor clienti. Ramai conectat cu noutatile de la Orange, verificand pagina dedicata acoperirii prin fibra, aici https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/. Aici poti lasa datele tale si vei fi contactat de catre un consultant Orange.

Vio73
#StarMember
Salutare! Poți întreba și echipele care lucrează în teren dacă se va ajunge cu fibră în zona ta. Nu știu dacă vei primi de la Serviciul clienți aceste informații. Probabil că tot prin e-mail este mai bine, pentru că cererea ta va ajunge la un departament specializat. Succes!

SilviuS
Junior
@OrangeAssistant Am verificat acoperirea, dar la mine in localitate nu este fibra, si nici alt furnizor si de asta am intrebat, ca as avea nevoie de internet de mare viteza, si ma gandeam ca poate o sa ajungeti si in localitatea mea, viteza maxima pe care o am in momentul de fata e de maxim 1,7mbps in toata localitatea. Cand am dat sa verific acoperirea, am vazut ca aveti internet prin fibra optina in localitatea Chiscareni, care e la vreo 6-7 km de localitatea mea. Multumesc!