anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se întâmpla cu internetul în zona Calugareni-Singureni?

Mioara23
Începător

Știe cineva ce se întâmpla cu internetul în zona Calugareni-Singureni județul Giurgiu?

7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator

Mioara, bun venit în Comunitate!

Ne dai, te rog, mai multe detalii? Cu ce situație te confrunți în zona respectivă? Este vorba despre internetul fix? Cum și de când se manifestă problema?

Internetul fix nu funcționează de la ora 15. Și nu este prima dată când se întâmpla acest lucru. Am reclamat pe aplicație și am primit răspunsul standard ca este o defecțiune în zona care se va remedia până în data de 12 decembrie! Nu mi se pare corect să nu beneficiez de servicii pe care le plătesc! Mulțumesc!

Mulțumesc pentru detalii. Îmi pare rău pentru această situație. Înțeleg că ea este cunoscută și colegii noștri de la departamentul tehnic fac toate demersurile necesare pentru remediere în cel mai scurt timp posibil.

Nu faceți absolut nimic,doar o ardeți ca,colegii de la tehnic o sa remedieze. 

Aveți noroc cu bătrânii ca nu știu ei sa acceseze ,dat noi ăștia mai tineri nu suntem chiar atât de fraieri.

Nela2
Începător

Va zic eu ce se intampla.Au defecțiune pe care cei de la tehnic in a 3a zi consecutiv nu sunt capabili a o remedieze,și pe noi de duc cu zăhărelul,ba ca la 19:30 ,ba ca la 10:30.servicii pe care noi ca și clienți le plătim chiar dacă nu funcționează.unde mai pui și patul ca ne spun " a asiguram ca se remediaza" dacă,clientul intarzie plata i se suspenda serviciile pentru neplata.Avem și noi opțiunea de a schimba operatorul cu unul care sa își respecte clienții.

DanielaH
Moderator

@Mioara23, s-a rezolvat situația?