anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce sa fac daca nu se poate trage net prin fibra in zona mea

tenka29
Începător
Ce pot face daca nu se poate trage internet prin fibra in zona mea ? Intreb acest lucru pentru ca netul de la router (cu cartela) este foarte slab (incredibil de slab) si as dori sa fac ceva in sensul asta.In abonamentul pe care il are familia mea este inclus si netul prin fibra dar nu se poate trage.Stau in oras intr un cartier mai micut dar sunt stalpi (de beton) si as dori sa stiu daca se poate face ceva in cazul asta.In router am pus si antena dar tot la fel,un net foarte foarte slab.Va rog ajutati ma !
2 Răspunsuri 2

Trixen
#StarMember
Salut, Din experienta proprie iti spun ca nu se poate face nimic. Am incercat ani la rand fara succes, chiar dispus fiind sa suport eu o parte din costurile de instalare. Exista sansa sa vina si fibra de la vreun operator, insa... probabil abia cand renunti la gand.

Vio73
#StarMember
Salutare! Te sfătuiesc să depuneți o sesizare comună la Orange, la adresa serviciul.clienti@orange.ro, dacă există fibră în oraș sau în apropierea acestuia. Eu am făcut așa acum un an și am reușit să îi conving. Era fibră trasă în localitatea vecina, adică la aproximativ 2 km. Dacă sunteți mai mulți, Orange are tot interesul să tragă. La mine in zonă, mulți au renunțat la Digi și au luat Orange, pentru că ofertele au fost și încă sunt mult mai atractive. Trebuie să știi însă că poate dura ceva timp, pentru că, dacă se hotărăsc să facă ce trebuie, va dura ceva timp până se obțin aprobările necesare. Soluția temporară este tot un internet 4g, dar cu un router bun, gen Huawei B 535. Dar trebuie verificat înainte semnalul, pentru a nu fi probleme. Baftă!