anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce părere aveți despre noul ruter Huawei B 535, din oferta Orange?

Vio73
#StarMember

Am intrat astăzi pe la categoria rutere/modemuri și mare mi-a fost mirarea să văd acest nou model.

 

Descriere generala

Conectivitatea 4G+
SIM: micro-SIM
Frecvente: LTE:B1/B3/B7/B8/B20/B28/B32/B38 UMTS: B1/B8
Conectivitate wireles: 802.11 b/g/n/a/ac. 2.4GHz Wi-Fi 2x2 MIMO up to 300Mbps, 5GHz Wi-Fi 2x2 MIMO up to 867Mbps. Maximum Users: 64
Conectivitate retea: 4xRJ-45 LAN/WAN Auto-negotiation)
Conector telefon: 2xSMA conector antena externa
Client VPN L2TP, PPTP
Viteza: Download pana la 300 mbps
Viteza: Upload pana la 50 mbps
Sursa incarcare: DC:12V/1A, AC: 100–240 V 50Hz/60Hz

 

Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/magazin-online/modemuri/huawei-b535...

20 Răspunsuri 20

Razvan
#StarMember
Bun, încă o bijutierie 4G+, ca să te bucuri de o nouă experiență în rețeaua 4G+ Orange România.

Ascary
Campion certificat
Cred ca ma bag si eu la unul ca si asa pe asta de-l am acum nu mi l-a mai schimbat Orange de vreo 6 ani,asa ca merit si eu o noutate,nu? :))) Multumim de info Vio! Cred ca la tine rupi cu noul router 4G+ 🙂

Vio73
#StarMember
Eu am băgat și Digi fix!

Razvan
#StarMember
Tot conexiunea fixă este cea mai bună până la urmă.

Ascary
Campion certificat
Cred am sa bag si eu...ce sa fac daca Orange nu se grabeste cu fibra pe rural. Investitii minime,pacat ca pierd astfel clienti multi. In fine,hai sa nu divagam de la subiect,Orange-ul 4G va ramane mereu in curtea mea indiferent de ce ati provideri imi mai deschid poarta iar daca ma lipesc la retenție si de noul Huawei B535 ar fi super.

Vio73
#StarMember
Da, ar trebui și Orange să se miște un pic cu extinderea fibrei, măcar acolo unde are clienți mulți pe tv satelit și net fix 4g, pentru că așa cum am mai spus, netul fix 4g are prea puțini GB în zilele noastre, când folosești aplicații video aproape zilnic, televizoare 4k, etc. Am găsit alternative, ce să fac. Dar oricum, îi așteptăm și pe ei! @Răzvan. eu sunt foarte mulțumit și de cea mobilă, dar dacă o folosesc la tot ce-mi trebuie, se termină traficul în câteva zile. Explic de ceva timp problema, dar pe nimeni de la Orange nu interesează. Iată că, cu părere de rău, trebuie să găsim alternative! Și le-am găsit.

RafaHelper
#StarMember
@vio, @ascary si va convine să plătiți 2 abonamente?

Vio73
#StarMember
Nu-mi convine, dar nu îmi mai ajungea netul fix 4g de la Orange în locația unde îl am. Am contractul prelungit din toamna trecută, iar grila la TV e foarte bună. Dacă le separ, ies mai scump. Exact asta spuneam, că vreau net mult mult mai mult, pentru că e infimă acea cantitate de 160 GB pe lună. Dacă bagă fibră Orange, renunț imediat ce se poate la Digi. Dar până atunci, Orange mă obligă la artificiu acesta!

Ascary
Campion certificat
Rafa, odata cu RDS-ul cred ca voi plati 3 abonamente :)). Eu chiar am nevoie si de netul 4G Orange intr-o alta locatie si nu cred voi renunta vreodată la el.

RafaHelper
#StarMember
Am înțeles, sunteți constrânși de alte situații.

Vio73
#StarMember
Eu oricum am la bloc Orange, prin fibra Telekom. Dar la țară, unde stau de regulă mai mult, am nevoie de mult mai mult net. În trecut îmi ajungeau și cei 160 GB, dar în ultima vreme, nu mai sunt nici pe departe de ajuns.

Ascary
Campion certificat
Continutul video de calitate este deja omniprezent si asta necesita un trafic mai mare. Odata cu RDS-ul in zona noastra am scapat de problema traficului "cu lingurița" iar Orange-ul 4G sa ramana ca solutie de rezerva. Ce este drept e drept,RDS-ul s-a dezvoltat foarte mult si ne-a ajutat chiar si cand nu aveam acces la reteaua lor prin pretul abonamentelor mici,obligand astfel si pe ceilalti provideri sa scada tarifele practicate.

Vio73
#StarMember
Sper să înțeleagă și cei de la Orange că nu doar calitatea rețelei trebuie să primeze, dar trebuie să ofere mult mai mult! Nu e posibil să dai bonusuri peste bonusuri doar la prepay și abonamentele de voce, iar la cele de date fixe 4g și internet, tot ca acum doi ani. Conținutul video este esențial pentru noi, iar de când cu pandemia asta, cu atât mai mult.

Razvan
#StarMember
Văd că s-au apucat de îmbunătățit rețeaua 4G în București, în multe zone am observat că au adăugat B7, astfel că acum este 4G+ extins.