anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Beneficii la achizitia Internet fix 4g

mario_3
Junior entuziast
Daca imi iau un abonament de internet fix 4g și am și un abonament de voce, ce beneficii am in plus
10 Răspunsuri 10

Romeo_
Senior certificat
Mario,ai aici ceea ce te intereseaza https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/ .Bafta!

FaraUnID
Campion certificat
In functie de bonitatea ta ca si client se pot acorda unele reduceri la plata abonamentul lunar, se poate oferi mai multi GB in abonament sau chiar trafic necontorizat fara scaderea vitezei pentru internetul fix 4G, mai poti primi ceva puncte OTY. Trimite solicitarea ta catre departamentul de ofertare si vezi ce poti obtine. Link-ul postat de @Romeo prezinta oferta comerciala care poate fi negociata in functie bonitatea ta si de abilitatea ta de a negocia.

Vio73
#StarMember
Nu cred că ai reduceri decât dacă mai ai și tv, ca să formezi pachet Love. Sau în alte combinații de mai multe servicii, să ai pachet Family! Nu cred că merge și doar cu două servicii. Eventual poți primi gb în plus pe abonamentul de voce. Spun asta pentru că eu am și pachetul Love, dar și alte servicii în plus și până nu am grupat serviciile corespunzător, nu am primit reduceri. Adică am Love și Family și am transformat unele abonamente în cele de tipul Orange Start Me, la care am o reducere de 2 euro lunar. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Pe pagina ofertei Orange Home Net 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/ scrie destul de clar faptul ca "Abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange"

teacher_
#StarMember
Ce fel de abonament de internet vrei? Și ce abonament de voce ai? Da-ne niste detalii..

Razvan
#StarMember
Cred ca mai poți obține discount 1-2 euro/luna sau cel mult un pachet de date la comun disponibil atât date cât și la voce. Daca vrei mai multe beneficii, trebuie sa mai faci un abonament de voce și faci pachetul Orange Family sau tv ca să formezi Orange Love și poți obține până la 200 euro reducere pentru un telefon (10 euro discount/an petrecut în ORO).

Laura_cio
Senior
In primul rand înseamnă ca îți iei un pachet Orange care se numește Orange Love. Ai și HBO inclus și 200€ bonus la orice telefon, la abonare. Poți vedea ofertele Orange Love aici: https://www.orange.ro/love/ Dar, despre Orange Love s-a mai discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1997773-vechimea-aduce-200-reducere-device-uri

Razvan
#StarMember
Primești 200 € reducere la telefon, doar dacă ai 20 de ani vechime în rețea.

Vio73
#StarMember
Sau 6 luni gratuite la serviciile fixe.

teacher_
#StarMember
Cred că, pentru a beneficia de bonusuri la maxim, ar trebui să îți prelungești abonamentul de voce la 2 ani, și pe cel de internet, să îl faci tot pe 2 ani. Alege unul cat de cat rezonabil ca preț, gândește-te cât net ai putea folosi pe luna, și cele două cumulate, o să îți aducă niște reduceri, și poate câțiva euro în minus la plata facturii, în funcție de valoarea abonamentelor. In plus, poți avea niste telefoane de ultimă generație la preturi bune. Repet, depinde de valoarea abonamentului.