anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

As putea face o cerere prin care Orange să aducă fibra optica?

Dragos10947
Junior entuziast

Salut, in comuna mea nu exista fibra optica, dar as putea face cum o cerere sau ceva prin care cei de la Orange să aducă și aici fibra optica?

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Dragoș, bun venit in Comunitate!!!

Daca vă adunați mai mulți consăteni și faceți o cerere comună sau fiecare separat, Orange o să vadă că e o investiție fezabilă și va aduce fibra optică și acolo, dacă infrastructura permite.

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

delfinas
#StarMember

Dragoș, bun venit in Comunitate!!!

Daca vă adunați mai mulți consăteni și faceți o cerere comună sau fiecare separat, Orange o să vadă că e o investiție fezabilă și va aduce fibra optică și acolo, dacă infrastructura permite.

Mulțumesc de răspuns, am sunat ieri la ce-i de la Orange și mi-au spus că în zonă mea este internet foarte bun chiar fără fibra optica 

Internetul fix 4g poate fi o alternetivă, dar nu înlocuiește niciodată calitatea fibrei optice. La tv satelit, calitatea este chiar mai bună decât la cablu, doar că sunt mai puține canale. 

Eu am folosit mulți ani internet fix 4g într-o locație, chiar cu sistem de supraveghere video, doar că aveam viteze bune la internet. Poți verifica înainte cum funcționează netul de la Orange, dacă te pricepi și ai alternativa la 11 euro, internet fix 4g nelimitat.

Dragos10947
Junior entuziast

Mulțumesc, am făcut chiar atunci o cerere și spre mirarea mea au adus fibra optica și la mine în comuna, acuma 10 min am verificat și am văzut că chiar au adus firba optică 

Super, iată că Orange mai ține seama de cererile oamenilor!!!

Mă bucur că ți s-a împlinit dorința și că Orange a fost receptiv la cererea ta.

Sper să fie în continuare o experiență plăcută!

Salut. Imi poti spune, te rog, care este procedura pentru a cere Fibra Optica? Ai un email? Sau un numar de telefon? Merci frumos.

Salutare!

Am explicat eu mai sus. Poți face și singur, din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Baftă! 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este prin satele vecine fibra deja adusă, poate fi o chestie relativ simplă. Vă adunați mai mulți consăteni și faceți o cerere comuna, cu numere, prenume și număr de telefon, în care spuneți că doriți să se introducă în localitatea voastră fibră optică. Aceasta o atașati la adresa serviciul.clienti@orange.ro. De asemenea, dacă este o localitate cu un număr mare de locuitori, șanse sunt să se aducă fibra optică, fiind doar o chestiune de timp până se va întâmpla acest lucru.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Dragos10947: Bun venit în Comunitate. Pentru demersuri comune /colective interesul și prioritizarea au un grad mai mare. Astfel și șansele de realizare cresc. Totuși nu se va întâmpla de la o lună la alta. Planurile de investiții sunt anuale, nu săptămânale. Din păcate. 

Anonim
Neaplicabil

 Mai bine faci la Digi, au deja monopol pe sate si comune, chiar si acolo unde este infrastructura fostei Romtelecom.

Se extind destul de rapid și Orange. În zona mea, sunt peste tot, în destule zone chiar mai bine decât Digi.

Vai de capul lor, aia vin să pună fibra când se termină contractul, vecina mea a făcut contractul prin iunie și până în ziua de astăzi nu au venit , dar ea plătește 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, pentru ca pe ceilalti….Orange, Vodafone …nu prea ii convingi sa vina cu fibra in zonele astea. Digi sunt singurii carora le pasa si care nu se dau inapoi de la alte cateva contracte pe rural. Nu poti sa te plangi ca n-ai clienti pe rural daca tu nu vrei sa-ti misti fundul sa faci o instalare.

Deci da, total de acord. Daca ai deja Digi in zona, cel mai rapid ar fi sa mergi pe Digi. Pentru ca sa convingi Orange sau Vodafone sa vina este lupta cu morile de vant. N-ai sorti de izbanda.

Client Orange