anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare abonament fibră optică Digi

Dragos10947
Junior entuziast

Salut,am o întrebare , un vecin de al meu are o problemă (nu la Orange) are un abonament la digi, dar au trecut peste 20 de zile lucrătoare și încă nu au venit să îi pună fibra optica și ia venit și o factură, acuma întrebarea e poate anula acuma abonamentul la Digi prin faptul că nu i-au pus fibra și totuși ia venit o factură , Ea vrea să treacă la Orange și de asta am întrebat aici

5 Răspunsuri 5

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Daca ei nu s-au tinut de cuvant, binenteles ca se poate rezilia. Cat despre Orange, trebuie verificat intai daca au infrastructura in zona respectiva.

Se poate verifica aici.

Daca este, eu zic sa rezolve intai cu Digi, astfel incat sa nu se trezeasca ca merge in paralel cu doua abonamente, sau ramane fara niciunul (dupa proverbul "cine alearga dupa doi iepuri, nu prinde niciunul"), dupa care sa contracteze serviciile de la Orange.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă a anunțat deranjamentul și nu au venit ( am avut și eu probleme din astea cu ei), poate depune o sesizare la ei și rezilia, dacă există alternativă de la Orange sau de la alții în zonă.

Baftă!

Blue12
Senior

Personal, mi se pare slaba fibra de la Orange, calitativ vorbind, si in comparatie cu Tv prin satelit si internet fix 4G. Nu mi-as mai face din nou fibra la Orange. De cea de la digi nu stiu ce sa zic, incurand ma mut si voi vedea calitatea ei.

Dar, daca nu s-a rezolvat deranjamentul, cred ca poti renunta la digi, sau cel putin poti cere sa iti scada din factura nr de zile in care ai avut probleme.

Adrianstef
Junior

Recomand sa te uiti la threadul meu despre "experienta" pe care am avuto ca nou client OROC

Sau....si la thread-urile mele despre experienta cu ORO, care teoretic ar trebui sa fie mai OK decat OROC.

Pe bune ca ma uit in comunitate, si in ultimul timp numai experiente neplacute vad. Pana nu demult erau postari despre deranjamente, intrebari etc, dar mai nou numai de incompetente vad sa se scrie. Nu stiu ce-a patit Orange, dar candva nu era asa