anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

10 gbps de la Orange

datan
Începător
Va oferi Orange abonamente mai mari de 1 Gbps precum digi? Măcar un abonament de 2,5 gbps ca și la Orange în Franța?
Deja orange oferă 10 gbps deși doar în 2 orașe pentru clienți business.
15 Răspunsuri 15

Neaplicabil
Arata-mi tu o singura persoana cu net de peste 1Gbps/s la digi :). Au făcut reclama agresiva anu trecut dar nici acuma nu au dat drumu la viteze de peste 1 gb din cauza lipsei de echipamente. Momentan majoritatea clienților nu au nevoie de viteze de peste 1gb ca sa se grăbească cu implementarea.

Am eu la Firma,dar personal astept de 2 ani.....

 

Anonim
Neaplicabil
Ce înseamnă să lucrezi în marketing și să atragi psihologic. Digi are 10 Gb/s doar în Ungaria. De curiozitate, ce face un client obișnuit cu 10 Gb/s dacă: - nu e firmă, - nu minează bitcoin, - nu oferă internet gratis la vecini, - nu descarcă filme 24h din 24h, - etc, etc, etc. Întreb pt. un prieten.

Neaplicabil
Sunt mulți care chiar dacă nu au nevoie vor ei neaparat 10gb ca sa para șmecheri 🙂

datan
Începător
Și da la digi încă e în stadiul de reclama în România, în Spania se instalează. Probabil încă nu le poate duce rețeaua noile viteze și în Spania au probleme cu congestiile. Orange oferă in Spania acel abonament cu mobil la 100 de euro ei la 30 fără .

mihai_13
Maestru
scrie ca "GIGI" da 1 Gbps dar ai maxim 850mbs de exemplu in test viteza - oricum 70-80mbs reali in download este de ajuns - ca doar nu sunteti Bursa din Tokyo ...

1. Ai 1Gbps NE-garantat, iar 850Mbps e oricum aproape de limita NIC-ului
2. 70-80MB/s "reali" = 560-640Mbps de care probabil nu treci din cauza limitelor PC/laptop/router/mobil

Anonim
Neaplicabil
Sunt client prin fibra Orange de peste 4-5 ani. Am mai avut diferite probleme cu serviciile Orange dar nu ma vad in viitorul apropiat la alt furnizor de internet, va exprim si de ce: - VODAFONE: foloseste infrastructura Upc, este veche si de proasta calitate: Viteza 500 Mb/s / Upload 50 mb/s (parca traim in evul mediu), probleme tehnice non-stop, - DIGI: ping-ul deja este o problema majora, routerele sunt modificate in asa fel incat viteza sa fie minima pe banda 2.4 Ghz (din ce-am auzit si softurile routerelor de la Digi sunt modificate), personal tehnic fara experienta sau ciubucari, - TELEKOM a devenit Orange, cel mai bun internet prin fibra (din pacate la sate si comune castiga Digi prin fibra 1 Gb/s, spre deosebire de Telekom 60-100 mb/s). Ma voi documenta daca si routerele de la Orange sunt modificate tehnic si revin.

Viocat
Senior certificat
@ datan unde ofera Orange 10 gbps, in ce orase? @wlog.ro eu sunt multumit de digi, cu noile tplink merg grozav pe flink1000 si la cat costa abonamentul nu prea ma atrage altceva

Pololică
#StarMember
Garantat vor oferi. Doar ca nu in perioada imediat urmatoare. Degeaba a aruncat Digi ofertele alea, deoarece vei avea nevoie de aparatura (si consumatori) care sa-ti aduca avantajele respective. @wlog: sunt la Digi (acasa cu aparatura lor) si abia se taraie netul (folosesc doar WiFi pe 2 televizoare (unul doar sa fie conectat, iar pe al doilea il folosesc si pentru Netflix si Youtube), 2 telefoane si, ocazional, un laptop). Daca vreau sa ma uit youtube sau netflix, deja apelul WiFi devine execrabil . Daca vreau acel router WiFi 6 (ca si client vechi) trebuie sa-l inchiriez. Un client nou il are deja inclus. Avantaj clientul nou fata de cel vechi.

Anonim
Neaplicabil
@Pololica nu închiria router de la ei pt. că sunt softurile modificate. Cumpărați din magazin Tenda de la modelul Rx3 in sus, pt. că are procesor performant în primul rând și stabilitate pe internet. Îmi pare rău să spun dar dacă o țin așa, Digi se apropie de fostul Upc

Pololică
#StarMember
Nu am de ce sa închiriez. Cu prima ocazie (sper cât mai curând), digi zboară. Tata are Vodafone și aparatura lui (data de operator) duce abonamentul de 500 Mbps (viteza maxima oferita), chiar dacă are doar 300 la abonsment. Și aia chiar pe WiFi, nu pe fir. Nu mai spun ca la mine abia imi tine 2 telefoane pe Apel Wi-Fi și un TV pe netflix / YouTube.

Anonim
Neaplicabil

😂 Un abonament de 500 mb este suficient în orice casă. O aplicație necesită conexiune stabilă de minim 5-10 Mb. La ce îți trebuie internet de viteză mare când oricum în majoritatea timpului ești la serviciu sau plecat de acasă în scopuri X. 🤔😏

Anonim
Neaplicabil

1 giga este mai mult decat suficient pentru utilizatorul normal si este nevoie de echipamente specifice pentru atingerea acestei viteze.

Personal cred ca 500 mb este alegera perfecta pt cei cu buget redus care nu isi permit echipamente de ultima generatie