anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factură pe hârtie prin Poștă

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
De ce nu vine prin poștă factura mea pe hârtie?
24 Răspunsuri 24

Neaplicabil
Eu nu sunt abonat, dar daca as fi, as prefera factura in format electronic. Pentru ca: 1. ai acces la ea de oriunde (atata timp cat ai acces la internet) 2. ajunge mult mai repede (ceea ce iti da timp sa o si platesti mai repede, sau, daca e ceva in neregula cu ea, sa reactionezi mai repede) 3. exclude posibilitatea pierderii ei (cauzata de erori umane).

teacher_
#StarMember
@arsradu, mai sunt persoane care sunt înregistrate ca și persoane juridice, și pentru ei e mai lejer să primească factura tipărită, poate sa o arhiveze mai ușor. Știu că se poate vizualiza oricând, și copie după extrasul de cont, și etc, dar până la urmă e același lucru, același foi...

Neaplicabil
@teacher, da, la asta nu m-am gandit... Ai dreptate. Eu ma gandeam ca pentru clientii persoane fizice, e mai comod asa. Dar intr-adevar, exista situatii in care e util sa ai si o copie in format fizic.

Ascary
Campion certificat
Se poate oricand downloada si scoasa la o imprimanta.

Miha_Z
#StarMember
@teacher nu e acelasi lucru din punctul meu de vedere. Daca alegi varianta electronica iesi in castig contravaloare facturii pe care o platesti lunar. Asa daca ai nevoie de factura o poti printa acasa sau poti cere intr-un magazin Orange printarea ei.

Vio73
#StarMember
Renunțati la factura prin poștă și veți câștiga timp și veți proteja mediul înconjurător!

Eduard_Iliescu_
Junior entuziast
Factura pe hârtie am dezactivat-o.

Ascary
Campion certificat
Ai procedat cu intelepciune Eduard. Bine ai venit pe comunitate 😉

Vio73
#StarMember
Foarte bine ai făcut! O să fie un pic mai greu până te adaptezi, dar luat decizia corectă. Felicitări!

patman
Junior entuziast

Recent mi s-a propus prelungirea abonamentului de date. Ulterior am intrat in contul meu sa verific ce avantaje aveam prin oferta propusa, si m-am trezit cu niste optiuni Orange tarifate cu cate un euro, pe fiecare abonament in parte si care nu aveau nimic trecut la descriere. Intreb la serviciul clienti despre ce e vorba si mi s-a transmis ca pe factura electronica din noiembrie 2022 am fost anuntat de cresterea tarifara a abonamentelor. Cine drq citeste factura electronica? E normal ca din comoditate sa platesti din aplicatie, fara sa mai deschizi factura electronica, banuiesc ca pe asta mizeaza si ei cand fac informarile in acest mod. Normal mi s-ar parea ca pentru fiecare modificare contractuala, cum e in acest caz costul abonamentului, sa fiu anuntat printr-un mail de sine statator, nu in sectiunea de notite de subsol a unei facturi. Dar poate sunt doar eu. 🙂 P.S. modificarea costurilor abonamentelor prin adaugarea unor optiuni orange fara descriere si nu prin modificarea costului abonamentului afisat mi se pare o lipsa de transparenta crasa, dar pentru asta exista baietii de la anpc. PSS pentru mine factura clasica avea avantajele ei,