anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reluarea programelor de la plata facturii

marius37
Începător

Dupa cat timp de la plata facturi se da drumul la abonamentul tv?Am platit de 15 ore si inca nimic.💔

8 Răspunsuri 8

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai trimis confirmarea de plata? In principiu, dureaza cateva ore, dar, pe timp de noapte, nu stiu cine reactiveaza abonamentele.

marius37
Începător

Da ,am primit.

Din pacate nu pot suna la ei..

Atunci încearcă pe chat Djingo și trimite și dovada platii

arsradu
#StarMember

Salut Marius,

Uite cateva recomandari care ar putea sa te ajute:

  1. pe moment, anunta plata folosind pasii de aici.
  2. pe viitor, iti recomand sa platesti intotdeauna cat mai aproape de data emiterii facturii si cat mai departe de scadenta. In felul asta, plata are tot timpul sa se proceseze, si eviti in felul asta suspendarea serviciilor si toata situatia asta neplacuta de dupa aceea.

    De asemenea, e bine sa stii faptul ca, in caz ca data emiterii facturii nu e ok pentru tine, ea se poate modifica luand legatura cu un consultant, fie telefonic, fie pe chat-ul Djingo de aici. In felul asta, atat data emiterii, cat si data scadentei (rezultata din data emiterii), se modifica.
    In felul asta nu mai stai cu griji si cu stres la reactivarea serviciilor. E doar o sugestie, binenteles. Tu stii cel mai bine cum iti gestionezi finantele. 🙂
Client Orange

apropo  "pentru ""rai platnici""  😎  eu  as aplica alte reguli decat pentru consumatorul "normal" ...

nu multi   distribuitori de servicii  "au curaj" sa exprlime chestia asta ....

eu lucrez la asa firma care distribuie (nu conteaza ce)  serviicii  care se sisteaza dupa 2 facturi neplatite ( daca ar fi dupa mine le as "taia" dupa 1 luna) ...si sunt sunat ca  "am achitat factura ! cand imi da-ti drumu la etc(apa.gaze.tensiune electrica)  ... raspunsul  este  ; dupa exact cat timp ai intarziat TU plata facturi  🤣   Glumesc .... dar este bine de citit ce scriu de catre "indivizii" care nu-si platesc facturile la timp dar au pretentii la "secunda"   ...

ps;apropo mi se va cenzura  comentariul ?  de altfel un comment obiectiv...

Salut Mihai,

Dupa cum poti observa, comentariul tau nu a fost cenzurat. Nu ar avea de ce. Nu ai folosit cuvinte nepotrivite. Fiecare are dreptul la o opinie. Atata timp cat nu creaza "flame", si nu jignesti pe nimeni, nu e nicio problema.

Acuma, nu stim care au fost motivele pentru care nu s-a putut achita factura la timp. Si n-as vrea sa-mi dau cu presupusul, pentru ca s-ar putea sa fie total gresit. Fiecare stie cel mai bine ce cheltuieli a avut si ce s-a intamplat de nu s-a putut plati la timp. Acuma, nu multi stiu ca se poate muta data de emitere a facturii (ceea ce va genera si o noua data scadenta), astfel incat, daca te incurca inainte, acum ar putea sa te ajute (de aici si recomandarea de mai sus).

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trimiți dovada plății prin una dintre metodele cunoscute ( chat Djingo, messengerul din aplicație , etc), dar trebuie să știi că , dacă nu faci plata la timp, pe factura următoare vei avea 3 euro penalități.

Din păcate, asta este!

Anca07
#StarMember

Buna marius37,

S-a rezolvat situatia?

O zi cu soare!🌞