anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Refuzare plata abonament

Fefe
Junior

Salut! Ce se intampla daca refuz sa platesc abonamentul? Pe langa faptul ca mi s-a promis faptul ca voi plati lunar 37 lei pe un abonament de internet fix, si niciodata nu a fost o factura sub 40 lei, iar pretul difera de la luna la luna, m-am mutat din apartamentul unde stateam (nu din vina mea) si cei de la orange refuza sa imi rezilieze contractul si ma pun sa il platesc. Si nu, in blocul unde stau nu sunt servicii orange.

7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

In prima instanta, se suspenda abonamentul pentru neplata. Dupa care, daca se continua pe acelasi drum, se trimite datoria acumulata la firmele de recuperari. Nu-ti recomand sa ai de-a face cu ei, astfel incat ideal ar fi, ca sa eviti alte neplaceri, sa platesti abonamentul ca si pana acum si daca e ceva de recuperat, sa vezi la momentul respectiv.

Daca sunt probleme punctuale cu abonamentul, ia legatura cu un consultant folosind mijloacele de contact de aici, si cere rezilierea lui. Sunt destul de sigur ca n-o sa-ti refuze nimeni rezilierea. Dar problema e ca, in functie de momentul in care faci acea cerere (in perioada contractuala, sau in afara ei) vei avea de platit (sau nu) niste despagubiri.

Pretul difera odata cu cursul valutar al lunii respective. Daca exista si alte modificari de contract (de exemplu mariri ale abonamentului), ele se vor vedea de asemenea in factura finala.

In momentul asta, esti inca in perioada minima contractuala sau in afara ei?

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să depui o sesizare din secțiunea Contact , în care atașezi și dovada cu buletinul care atestă nouă adresă.

Sesizarea o poți depune de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Așa ți se va închide.

Te sfătuiesc să nu recurgi la neplată, pentru că vei avea probleme în viitor destul de neplăcute.

Baftă!

Miha_Z
#StarMember

Rezilierea nu are cum sa ti-o refuze, doar ca e posibil sa te puna sa platesti taxa de conectare, care este gratuita daca respecti conditiile contractuale. Intreaba un consultant cat anume ai avea de platit daca inchizi abonamentul inainte de termen si apoi fa un calcul la cat ai plati pentru lunile ramase si vezi ce este mai avantajos. Eu una nu-ti recomand sa ajungi la firmele de recuperare. Eventual daca la noua locatie nu au semnal, poate vrea sa preia abonamentul vreun cunoscut.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Fefe

Abonamentul este oferit de Orange Romania sau Orange Romania Communications?

Salut! De Orange Romania.

RafaHelper
#StarMember

@Fefe in acest caz, poți cere sa fie mutate serviciile la noua adresa, daca la noua adresa serviciile nu pot fi mutate atunci poți cere desființarea acestora(adică poți renunța la ele) dar este posibil sa plătești anumite taxe.

Asta am incercat, eu vreau sa scap de plata taxei, nu altceva.