anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rectificare factura persoana juridica

radu-b
Începător

Salutari comunitatii! 

In primul rand vreau sa mentionez ca vorbim despre un client persoana juridica. 

Recent mi-a fost rectificata suma de plata pentru factura emisa de Orange. Problema e ca factura nu a fost actualizata, astfel ca apare o discrepanta in contabilitate. Cu cei de la Orange nu am reusit sa ma inteleg in niciun fel si mi-a fost promis ca se va reveni cu un raspuns din partea echipei lor - asta in urma cu 3 zile. 

Ce altceva mai pot face? 

4 Răspunsuri 4

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Cel mai probabil rectificarea (diferența) se va vedea în următoarea factura. Am avut o problema într-o factura rezolvata cu rectificare (creditare) pe care o vedeam pe cont, dar nu și în factura reclamată. La următoarea s-a reglat totul. 

Voi cere si sfatul contabilului, dar din ce stiu eu, plata de pe extrasul de cont ar trebui sa coincida cu factura. Nu inteleg cum s-ar putea regla asa ceva la urmatoarea factura - diferenta existand deja.

Dacă factura a fost emisă deja, corecția va fi afișată pe factura următoare.

teacher_
#StarMember

Salut! Pe factura următoare vei avea mai puțin de plata, iar reglarea se face la finalul anului. Nu este o situație singulara, mai sunt astfel de cazuri, probabil și cei de la ANAF au cunoștințe despre eventualele astfel de corecții..