anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reamintire scadență factură de plată

FLo1
#StarMember

Dragi utilizatori ai serviciilor Orange, vreau să vin în atenția voastră cu rugămintea de a arunca o privire asupra opțiunilor privind plata unei facturi regăsite în aplicația MyOrange. Pentru cei care amână pe ultimile zile plata facturii sau uită să o achite la timp există posibilitatea adăugării printr-un simplu "click" a datei de scadență a facturii în calendarul telefonului, astfel că se poate stabili implicit (chiar recurent) o alarmă în acest sens. Bineînțeles, cu scopul de a nu "rata" plata la timp a facturii și de a nu avea ulterior serviciile suspendate.

O factură plătită la timp este o grijă mai puțin.

Screenshot_20230301-234357_My Orange.jpg

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Mulțumim pentru postare!

Am mutat-o in subcategoria "Factură" pentru a fi mai ușor de identificat.

RafaHelper
#StarMember

Salut @FLo1,

Cunosc pe cineva care are reminder de genul + că primești sms de la Orange si tot a uitat sa plătească si s-a trezit fara servicii. Sunt persoane destul de ocupate si uita complet de asta sau nu le place sa plătească facturi. Pentru ei eu vad mai utiliza funcția direct debit sau plata recurentă automat.

@RafaHelper: Da, însă unii ar putea fi constrânși de lipsa de fonduri la acel moment, deci ”direct debit” nu ajută. Mai degrabă modificarea datei de facturare. Ignorarea ultimului ”apel” este ca acel ”snooze” ignorat la alarma ceasului. Sprijin există, restul depinde de fiecare dintre noi.

Pololică
#StarMember

Poate, cu acest topic (ca "reminder" de plata), poate ar fi bine si ca facturile (nu doar sumele de plata) sa fie citite in integralitatea lor (din ce se copmune). Nu de alta, dar la cate topice au fost in ultima jumatate de an, denota o oarecare lasare pe tanjeala (a nu se face confuzie cu TANJALA = un fel de protap). Se mai produc greseli (nu zic ca ar fi cu rea intentie), dar poate intr-o luna se face consum suplimentar si se factureaza ceva in plus (1-2 lei extra) si nu se sesizeaza diferenta (poate se plateste o parcare sau unu-doua bilete de transport sau o taxa de pod, etc).