anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot vizualiza factura incarcare prepay in aplicatia mobila.

nicolae1988
Junior entuziast
Nu pot vizualiza facturile emise la incarcarea cartelei prepay deoarece tabul de facturi ma duce la pagina web pentru plata facturilor pentru abonament.
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember
Nicolae, bun venit in Comunitate!!! Incearca sa te loghezi in varianta desktop/browser a My Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Din aplicatie e mai complicat de ajuns. Dar poti accesa direct link-ul asta: https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos/invoices
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Poate fi o problemă pe contul tău. Încearcă să te deloghezi/ reloghezi și pe alte dispozitive, adică pe un laptop/ desktop. Dacă nu reușeșt, ia legătura cu suportul Orange, din secțiunea Contact a My Orange. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ideea e ca aplicatia nu afiseaza corect sectiunea de Facturi pentru clientii prepaid. La prepay, ar trebui sa ai facturile reincarcarilor facute. Si le ai. In doua situatii: 1. daca intri pe varianta web (deci, nu din aplicatie) 2. din aplicatie, daca navighezi din Pinata Party. Nu ar trebui sa fie asa. Si consider ca e un bug. Din moment ce sectiunea respectiva e disponibila pe web, si din Pinata, cred ca ar fi util sa fie accesibila in sectiunea dedicata de Facturi. Mai pe scurt, sectiunea de Facturi ar trebui sa arate ca in screenshot-ul atasat. Ar fi bine daca s-ar putea implementa.
Client Orange

nicolae1988
Junior entuziast
@arsradu Ai perfecta dreptate, ai explicat exact problema. Tabul de facturi ar trebui sa arate la fel pt prepay ca si de cel de pe abomanent si sa arate facturile emise clientului. In momentul de fata tabul de facturi pe prepay este inutil.