anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu înțeleg de ce este asa mult la factura daca eu am platit tot

IonelaGlaschi
Începător
  •  
6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Buna Ionela,

Te-ai uitat pe factura? Ce anume s-a facturat? Ai platit suma integrala? Daca ai platit tot, teoretic nu ar trebui sa mai ai nicio datorie. Cu toate astea, depinde cand ai platit, prin ce metoda, cat ai platit, cand se emite noua factura etc. In aplicatia My Orange inca iti apare ca ai avea o factura neachitata?

Client Orange

Pololică
#StarMember

O rugaminte: verifica detalierea facturii (ca si continut) sa vezi ce anume este facturat. Daca este o restanta din urma (ai platit factura cu intarziere, ai rate neacoperite, etc), ai consum extra (reincarcari, SMS-uri catre numere cu plata, etc), s-ar putea ca aceste costuri sa fie diferenta.

Vio73
#StarMember

Bună @Ionela,

Sau poate ți-au venit notificări de majorare pe factura trecută, iar pe aceasta ai deja majorate prețurile cu 1 euro/serviciu, cum am primit aproape toți notificări! Dacă ai majorate serviciile cu câte 1 euro în plus, atunci de acolo este. Au fost nofiticați sau urmează să fie notificați că se majorează fiecare serviciul cu câte 1 euro lunar.

Patrunca
Junior

Au mărit artificial abonamentele fara a anunța . Trebuia anunțat cu 30 de zile in avans modificarea abonanamentului

Vio73
#StarMember

Au anunțat prin notificare pe factură și în presă, dar din păcate, nu toți ne informăm și urmărim ceea ce trebuie!

Pololică
#StarMember

În sms-ul în care te anunțau ca s-a emis factura îți spuneau ca e și o modificare contractuala introdus în factură. Dacă nu ai observat-o...