anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi in format electronic/ SMS

Vio73
#StarMember
Ar fi util ca facturile să fie numai în format electronic și prin sms? Cred că s-ar putea aplica la majoritatea abonaților.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Și eu sunt pro factura electronica, am optat de când a debutat campania, ca să nu mai am grija ei. În plus prin my Orange am acces la ea oricând, la orice ora și minut din zi.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Miha_Z
#StarMember
Ar fi util ca am proteja mediul. Mi-aduc si acum aminte de propaganda care a fost facuta pe aceasta tema prima data cand s-a facut trecerea de la formatul scris si trimis prin posta la cel electronic. Primeam in plic pe langa factura si avantajele noului format adica salvarea a mii de paduri. Si pentru a fi si mai tentant au creat si concursuri pentru cei care optau la noul format. Pentru tineri si persoane care se pricep cat de cat pe partea tehnologica este numai bun formatul electronic. Primesti factura direct pe email, o poti descarca cu usurinta, daca ai nelamuriri poti intra in cont si vizualiza desfasuratorul. In ce priveste sms-ul, informatia este stricta si la obiect, direct toata suma de plata. Pentru persoanele in varsta, neacomodate cu noua tehnologie e mai util vechiul format, cel tipizat primit prin posta. Asa ei o pot "rasfoi" in liniste, fara a depune alte eforte pentru a intra in posesia ei.

svetalex
Senior certificat
Știu că există o obligație legală prin care operatorii trebuie să furnizeze facturile atât letric cât și electronic, în funcție de opțiunea exprimată de client. Dacă nu ar fi această obligație legală cred că ar fi mai ok pentru mediul înconjurător și s-ar reduce costurile cu tipărirea și expedierea fracturilor. Personal am renunțat de ani buni la factura letrica. Puteți efectua modificări legate de modul în care primiți factura Orange din contul dvs, secțiunea "Facturi și plăți" în partea de jos a paginii veți găsi "Setări facturi". Sau dacă mergeți într-un Orange Shop

TheSpecialist
Maestru
Și eu am factura doar pe email de ani de zile. Este practic, Eco-Friendly și mult mai sigur ca ajunge la destinatar.

Laura_cio
Senior
Marii majorități de oameni i-ar fi la îndemâna sa citeasca un sms și un e-mail, decât sa aștepte sa vina plicul cu factura. Deci, ar fi util, dar mai ales, eficient din punct de vedere al timpului și al resurselor materiale. Nu s-ar irosi hârtia inutil.

Razvan
#StarMember
Și eu sunt pro factura electronica, am optat de când a debutat campania, ca să nu mai am grija ei. În plus prin my Orange am acces la ea oricând, la orice ora și minut din zi.

Vio73
#StarMember
Dacă majoritatea am folosi factura electronică, am avea un mediu mult mai curat, ar fi altceva. Plus că și costurile cu distribuția facturilor ar scădea considerabil pentru operator.

Stefanidis
Junior entuziast
Bună dimineața! O generație, două înaintea noastră și restul care ne vor urma și noi alături de el, vom contribui la eliberarea hârtiei de sub jugul ”hârțogăraismului”. Dar să îngăduim și celor care nu s-au acomodat vremurilor e-mail-ului și sms-ului! Și ce ne facem cu departamentul de contabilitate al firmelor, care trebuie să înregistreze fiecare factură, pentru a nu da socoteală mai târziu? Momentan, din câte știu, nu vine revizorul contabil să te întrebe unde este sms-ul? De aceea, cred că varianta actuală, cea prin care îți exprimi opțiunea factură tipărită vs. factură on-line, rămâne cea mai ok. PS: Nici mie nu-mi mai umple poștașul cutia cu facturi Orange, de ani buni! 🙂

Ascary
Campion certificat
Într-un final cred că totuși se va ajunge la facturi doar în format electronic. Cine va avea nevoie își va tipări factura pe hârtie. Eu merg de multi ani doar pe factura in format electronic.

Ascary
Campion certificat
Facturile pe hârtie se pot rătăci sau deteriora,dar facturile in format electronic rămân în contul meu My Orange pentru totdeauna,astfel că avem mereu la îndemână factura de care avem nevoie. Și nu în ultimul rând,salvam natura.

Miha_Z
#StarMember
Asa e Ascary, dar ce facem cu batranii de la tara care inca au telefon fix? Ei unde sa vada factura sau sa o descarce pentru a o putea plati? Noi suntem obisnuiti cu tehnologia si ni se pare usor, dar zi-i unui batran de aplicatii, email-uri, facturi in format electronic... si te va intreba despre ce vorbesti.

Tina
Cunoscător certificat
Majoritatea abonatilor, cred, ca au renunțat la făctura listata. Mie mi-a fost greu , la început, sa ma obișnuiesc cu factura electronica. Uitam, mai mereu, sa o plătesc. Dar cu atâtea posibilități de a achita factura, chiar dacă nu o ai listata, ar fi păcat sa se mai taie copaci și se mai cheltuiască bani degeaba. P.S. Factura Orange poate fi vizualizata si plătită din My Orange.

Ascary
Campion certificat
Hârtia pe care o folosim zi de zi este făcută din hârtie reciclata și stuf. Procesul tehnologic însă impune energie dar și poluare. Energia în mare parte este obținută prin arderea combustibililor solizi sau lichizi deci alta sursa de poluare. Renunțând la folosirea hârtiei protejam natura,ai dreptate.

Jay
Campion certificat
Util, eco si economic, dar, nu toti putem fi in pas cu tehnologia.. Sunt si persoane care nu au acces si-atunci, consider ca nu este ok sa-i oferi numai varianta fara hartie... De ex matusa mea, prefera sa mearga la un paypoint de la cativa metri de casa.. si are nevoie de factura pe hartie.. comoditate, lipsa de acces si cunostinte, etc..

Florin_D
Cunoscător certificat
Eu personal sunt pro facturi electronice, dar ce ne facem cu parintii si bunicii nostri care nu prea au casute postale electronice si nici mesajele nu prea stiu cum sa le citeasca? Eu daca s-ar putea as fi foarte fericit sa platesc inclusiv intretinerea online, dar din pacate la mine in bloc inca nu se poate. Sper ca in viitorul apropiat sa pot face si acest lucru. 😉