anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

factura tiparita - o magarie, ca sa nu spun escrocherie

visanadriandoru
Începător

am optat pentru factura electronica. au toate datele mele de contact [mail, nr. telefon pe care pot fi contactat]. cu toate acestea primesc in continuare factura tiparita pentru care trebuie sa mai si platesc 4 lei. e de noaptea mintii !! 6 coli A4 !!.e o MAGARIE !, ca sa nu zic ca este ESCROCHERIE in toata regula. imi pare rau ca am renuntat la Telecom pentru Orange. sunt total dezamagit.. .de ce sa platesc 4 lei tiparitul facturii.

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@visanadriandoru: Bun venit în Comunitate. Eu zic să încerci să dezactivezi factura tipărită (activare factură electronică) din setările contului tău MyOrange. Ai aici un topic recent finalizat favorabil. Numai bine. te așteptăm cu actualizări ale situației.

ce sa dezactivez?.pai nu aveam activata optiunea ''factura tiparita'[am avut,din capul locului activata optiunea factura electronica]'.ca sa nu mai vorbesc de faptul ca platesc Nortonul antivirus [5 lei/luna] si imi este imposibil sa il activez...oricum,daca o sa primesc in continuare factura tiparit,nu o sa o mai platesc...voi actiona in instanta..

Așteptând nu se schimba situația. Activează factura electronică din contul tău MyOrange pentru a nu mai primi factura în format tipărit. Ai verificat dacă este activată factura în format electronic? Dacă este activată însă ești taxat pentru aceasta atunci să iei legătura cu Serviciul clienți cu un apel la 300 sau prin chat Djingo (menționând ”transfer operator”). Similar și pentru problema antivirusului nefuncțional.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Verifica statusul actual al acelei setari din contul tau My Orange. Daca e activa, dezactiveaz-o. Nu te baza pe faptul ca nu ar trebui sa fie activa.

Client Orange