anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura f mare (390 lei in loc de 160)

Monikakaracsony
Începător

Bunã seara. Ştie cineva de ce in loc de 160 de lei mi-a venit luna asta factura de 390 ,fara sa am cost suplimentar?

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Verifica facturile. Cea de luna trecuta, cu 160, și cea de luna asta, cu 390. Compara diferențe, vezi ce anume s-a modificat.

E posibil sa se fi mărit abonamentul cu câte 1 euro/serviciu. Dar chiar și așa...diferența e foarte mare, deci, mă îndoiesc ca e asta, sau ca e doar asta. Trebuie văzut concret pe factura ta.

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

E imposibil, dacă nu ai avut cost suplimentar, să îți vină așa, din senin. Să nu fi avut vreo ofertă pe o perioadă limitată, vreun abonament Netflix gratuit ce a expirat după vreo 12 luni, etc. Trebuie verificate atent detaliile la factură. Dacă nu te descurci, suni la ei și ceri lămuriri. Vezi că pot apărea și majorări la fiecare serviciu de câte un euro.

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Monikakaracsony: Bun venit în Comunitate. Este nevoie de unele detalii ale serviciilor folosite, aici în Comunitate, noi utilizatori ca tine neavând acces la detaliile contului tău. Ai doar abonament de voce mobilă sau și alte abonamente/ servicii? Un singur abonament sau mai multe? Ai reînnoit abonamentul de mult timp? Ai cumva și rate incluse pe factură? Te așteptăm cu detalii.