anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce mi se tot mărește tariful la factura?

MureșIonel
Începător

De ce mi se tot mărește tariful la factura ,as dori sa știu cât plăteam înainte și de ce atât acum?!

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@MureșIonel: Bun venit în Comunitate. Comunitatea are în mare parte utilizatori așa ca tine, deci o descriere a situației tale (abonamentele deținute, vechimea acestora) ar fi de ajutor. Modificări tarifare au fost efectuate la toate abonamentele printr-o majorare cy 1€/abonament, deci la 2-3abonamente creșterea e de 2-3€. În plus, conversia leu/euro este la cursul ING, nu BNR. Despre aceste schimbări ai fost anunțat în ultima factură fără majorare.

Revino cu detalii sau întrebări pentru mai multe informații. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai verificat contractul? Dacă nu, îl ai în My Orange- setări cont-documentele mele, de unde îl poți descărca. Din luna decembrie au venit serviciile majorate cu câte un euro și factura tipărită costă tot un euro. Lucru acesta a fost anunțat pe factura anterioară majorării.

Dacă majorarea este mai mare, poate fi și de la expirarea unei oferte care ai avut-o pe o perioadă limitată ( de exemplu 6 luni, un an, etc).

Baftă!

Razvan
#StarMember

Salutare! Accesează istoricul facturilor și vezi cu cât ți s-au mărit abonamentele. Încă mai ai posibilitatea să reziliezi fără penalizare, dacă nu au trecut 60 de zile, de la data notificării majorării abonamentului în factură. Ne poți spune ce abonament (e) ți s-a/s-au majorat?