anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum reesalonez o factura de 1500 euro?

Vasile09
Începător
CA marinar, la Monaco, in Port, roaming int. 1500 euro. Cum SE poate asa ceva, in jum de Ora? Cum reesalonez acum Plata?
10 Răspunsuri 10

BlackWolf
Senior certificat
Salut! Adica ai facut cost suplimentar de 1500 euro in jumatate de ora?

Anonim
Neaplicabil
Da. Tu nu ai vazut ce tarife sunt in Monaco? 13.09 EUR/MB pentru abonamente. 🙂 La 1 GB de trafic costa peste 13.000 euro. Este in schimb o optiune pentru alte zone care include si Monaco, cu 25 euro pentru 1 GB si 100 unitati de voce/SMS.

Vio73
#StarMember
Salutare! Asta numai la Serviciul Clienți poți rezolva. Cred că trebuie să le trimiți un email la adresa serviciul.clienti@orange.ro și să le explici situația și ce dorești. Sper să reușești!

BlackWolf
Senior certificat
@simple_dreams foarte nasol. Nu m-am uitat la tarife inainte, dar am banuit ca este vorba de faptul ca este intr-o tara de lux si totul e mai scump. Inteleg ca acolo sunt doar bogatasi, statul si companiile de telefonie mobila au regulile si tarifele lor, dar sa se practice asemenea tarife este impinsa la extrem, dincolo de orice regula a normalitatii si bunului simt... In situatia asta nu e neaparat vina Orange, pentru tarife e vina statului Monaco si a retelelor cu care colaboreaza acolo, ca din cauza lor sunt tarifele astea. Orange le plateste lor foarte mult. Nu cred ca ai ce face, doar in instanta, dar nici acolo nu cred ca ti se va da dreptate. Vor spune ca tu trebuia sa stii tarifele practicate acolo..... Eu asa cred

delfinas
#StarMember
Wow, ce tarife!!! Vasile, nu ai primit nici o notificare ca ai depasit cu mult resursele abonamentului, inainte sa ajungi la suma asta enorma?

Trixen_old
Cunoscător
Nasoala situatia si cred ca doar contactand Orange pe mail sau la 300 vei obtine ceva sprijin... Costurile au legatura doar cu politica Orange si cu contractele incheiate cu operatorii din tarile respective, cred. Spre exemplu, tariful pentru 1MB in Serbia sau in Macedonia este de 9 EUR + TVA, iar pentru Turcia sau SUA este de 6 EUR + TVA. M-am obisnuit sa verific intotdeauna costurile si optiunile disponibile... La Vodafone multe din tarife sunt semnificativ mai mici (spre exemplu, pentru Serbia era ~1EUR/MB), iar la Digi costurile sunt si mai mici, insa platesti inclusiv in SEE. Din pacate, Digi nu ofera roaming pe cartelele preplatite. Fiecare cu plusuri si minusuri. Eu am un PrePay Vodafone pe care il tin cu mine tot timpul si pe care il incarc sau imi pun optiuni atunci cand calatoresc in afara SEE. Mult mai ieftin decat cu Orange.

Razvan
#StarMember
În mod uzual, există o limita de consum de 50 euro, conform Ancom, care este valabilă în spațiul UE/SEE și în afara lui. <> https://www.ancom.ro/cum-sa-tii-sub-control-costurile-pentru-internet-in-roaming_5431 Pasul următor ar fi să întrebi pe ORO de ce nu ți-au restricționat accesul la 50 euro.

Anonim
Neaplicabil
@Trixen: stai sa vezi ce tarife bune sunt la Vodafone pe abonament, mai bune ca pe cartela. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca un operator mare de la noi ofera asemenea beneficii. Sunt tot felul de pachete care se pot activa si care nu apar pe site, dar le vezi cand esti client cu contract direct in aplicatie. Si se mai ofera si tarifare alternativa cu unitati la pret special in loc de tarifele standard. Iar despre Digi Mobil la fel, cu el esti cel mai ieftin in majoritatea cazurilor. Deja cand am vazut aceste noi optiuni incep sa ma gandesc la o posibila mutare.

DanielaH
Moderator
@Vasile09, ai reușit să eșalonezi plata?

Vasile09
Începător
I will be in country with 11 June, and will fight