anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot să aflu unde a fost plătită factura?

Robert28
Începător
Cum pot să aflu unde a fost plătită factura?
5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember
@Robert28: Bun venit în Comunitate. Poți oferi anumite detalii privind ce fel de informație dorești atunci când întrebi ”unde”? Te interesează dacă a fost plătită din contul tău MyOrange, sau sisteme de plată gen PayPoint, sau prin bancă? Sau te interesează o locație fizică, adică din ce localitate (stradă și număr)?

DanielaH
Moderator
@Robert28, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii ca să te putem ajuta cu răspunsuri la întrebarea ta.

Robert28
Începător
M-ar interesa în ce locație şi strada unde a fost plătită factura

FLo1
#StarMember
Teoretic se poate afla, dar practic depinde numai de Orange dacă face astfel de săpături. În mod normal nu cred că se comunică astfel de informații, întrucât țin de "bucătăria internă". Pentru mine e important să fie plătită. Dar dacă te joci de-a detectivul .... atunci aș putea înțelege motivele solicitării.

Salut, @ Robert28! Pe chitanta primita in urma efectuarii platii respective gasesti toate detaliile referitoare la locul in care a fost efectuata plata. Daca nu te afli in posesia dovezii de plata iti recomandam, tie sau titularului de contract, sa apelati la colegii nostri de la Serviciul Clienti (https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187), pentru a obtine mai multe informatii. Multumim!