anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum plătesc factura din aplicația My Orange?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Pentru că au fost postate, în ultima vreme, foarte multe întrebări despre cum se poate face plata facturii online, iată o soluție simplă și rapidă. 

 

În doar 5 pași puteți plăti factura din aplicația My Orange:

 

 

Cum vi se pare acest tutorial?

11 Răspunsuri 11

teacher_
#StarMember
Mulțumim pentru informații!

Jay
Campion certificat
Simplu și la îndemână.. soluții se găsesc, vointa sa fie.. 🙂

Ciucuras
Cunoscător certificat
Un tutorial foarte bine explicat si de pus in practica pentru cine nu stie cum sa faca o plata din aplicatia my orange. Multumim frumos.

Florin_D
Cunoscător certificat
Bun tutorial, dar eu platesc factura orange din aplicatie de foarte multa vreme, as putea spune din prima luna de cand sunt abonat orange. Fac acest lucru deoarece imi este mult mai usor sa platesc online factura decat intr-un magazin sau orice alt serviciu de plati ale facturilor. Practic nu mai pierd timpul pentru a ma deplasa pentru plati, iar datele cardului le-am invatat pe dinafara la cate plati online am facut cu el 😄 De multe ori nu trebuie sa am cardul fizic cu mine, este necesar doar telefonul sa il am pentru 3Dsecure. Sfatuiesc pe absolut toata lumea sa faca platile online intrucat este foarte comod, pierzi practic doar 5 minute pentru a plati toate facturile si utilitatile.

Vio73
#StarMember
Sincer, n-am numărat pașii, dar factura o plătesc de mulți ani așa! Mulțumim de informații!

Miha_Z
#StarMember
Interesant tutorialul. Explica pe intelesul tuturor care sunt pasii de urmat pentru plata facturii.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

În cazul în care vreți să plătiți factura unui prieten, părinților, copiilor avem un video și despre acest lucru:

 

Mădălin
Cunoscător certificat
Buna comunitate : daca plătesc factura unui prieten din contul meu online acesta va primi cele 50 de puncte thankyou pentru promoția activa din această perioadă?El nu are cont momentan ..

Miha_Z
#StarMember
Eu consider ca nu va primi punctele, fiindca ar trebui sa fie platit din contul Orange cu numarul pt care se plateste. Dar daca e de acord, ai putea sa-l ajuti facandu-i un cont Orange si din acel cont sa-i platesti tu.

Jay
Campion certificat
Teoretic, promoția este valabila pe codul de client pentru care se face plata, practic, ma gândesc ca ar putea sa aiba legătură și cu contul My Orange.. asa ca, mai bine, sa ne spună Orange.. ca ar putea sa fie oricare din cele 2 variante.. 🙂

DanielaH
Moderator
@Mădălin, bonusul se alocă pe codul de abonat pentru care se efectuează plata facturii. Nu contează dacă acesta are sau nu cont My Orange. Important este ca plata să fie efectuată din My Orange, cu logare.